Menu
Home - iPhones - iPhone SE - iPhone 5S - Apple iPhone 4S - Accessoires -

AM Get Clean Spray Cleaner 38 ml Blue

AM Get Clean Spray Cleaner 38 ml Blue
0 Reviews | Review toevoegen

De AM Get Clean Spray Cleaner is een handig microvezel sponje met spray voor het schoonmaken van je scherm van je iPhone, iPad of Mac.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De AM Get Clean Spray Cleaner is een handig microvezel sponje met spray voor het schoonmaken van je scherm van je iPhone, iPad of Mac.

De schermen van de iPad, iPhone en Mac zijn mooi glimmend maar daardoor ook besmettelijk voor vingerafdrukken en ander vuil op het scherm. Met de Spray Cleaner is dat verleden tijd, gezien de afmetingen kun je je Mist Cleaner ook gemakkelijk meenemen.

Er zit 38 ml vloeistof in de AM Get Clean Spray Cleaner, de vloeistof is ook navulbaar met de Refill kit van AM Get Clean.

Met de AM Get Clean Spray Cleaner is het een kwestie van sprayen, wipen en je gehele scherm is weer helemaal schoon van vuil en ook voor 99% vrij van 
bacteriën.

In de oplossing van AM Get Clean zitten geen aggresieve chemische stoffen of alchohol. Het tast je scherm dus nooit aan en helpt om je mooie Apple producten schoon te houden.

In de verpakking:

  • 1x AM Get Clean Spray Cleaner 38 ml
Kleur: Blauw

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten