Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - Adonit -

Jot Pixel

De Adonit Jot Pixel is de nieuwste en beste stylus die Adonit ooit gemaakt heeft. De Jot Pixel heeft onder andere een verbeterde punt, palm rejection, 2048 druk niveau's en is met praktisch elke iPad te gebruiken. Nu leverbaar in het zwart of brons.Weergave:
 

Adonit Jot Pixel stylus kopen voor je iPad?

De nieuwe Adonit Jot Pixel stylus is een stylus die van alle gemakken thuis is. Je kunt er mee schrijven, of tekenen. Dankzij de punt van slechts 1,9 mm teken of schrijf je met precisie. 

In de Jot Pixel stylus zitten sensoren die voelen hoe hard of zacht je op de pen drukt en in je favoriete App, die ondersteuning biedt voor de Jot technlogie) de lijnen of tekst laat ontstaan als nooit tevoren.

De Jot Pixel pen kun je gebruiken met elke iPad (vanaf de iPad 4 en nieuwer), in combinatie met elke iPad mini en ook met de iPhone vanaf de iPhone 5 (en nieuwer)

Koop en bestel je Adonit Jot Pixel gemakkelijk online bij Appelhoes

De Adonit Jot Pixel kopen voor je Apple iPad? Bij Appelhoes bestel je gemakkelijk en snel online. Alle producten die besteld zijn voor 22.00 worden dezelfde dag nog gratis verzonden en kunnen gratis worden geruild mocht het product niet naar je smaak zijn. Daarnaast heb je op elk product wat je bij ons koopt een jaar garantie en kun je achteraf betalen. Bestel snel de nieuwe Jot Pixel voor je iPad bij Appelhoes®!