Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - al onze merken - Adonit - Jot Pixel - Jot Touch Pixelpoint - Jot Mini - Jot Script 2 -

Adonit Jot Script Fine Point Stylus Evernote Grey

Adonit Jot Script Fine Point Stylus Evernote Grey 4 2
Adonit Jot Script Fine Point Stylus Evernote Grey
Reviews | Review toevoegen

De Adonit Jot Script Fine Point Stylus is de eerste stylus voor je iPad met een echte fijne punt, net als een echte balpen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 79,95
€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Adonit Jot Script Fine Point Stylus is de eerste stylus voor je iPad met een echte fijne punt, net als een echte balpen. Hierdoor schrijf je ook net zo gemakkelijk op je iPad als op papier.

 

Dankzij de revolutionaire punt van slechts 1,9 mm en de PixelPoint technologie maak je gemakkelijk notities of aantekeningen, zonder na te denken. Met het gevoel van pen en papier. Dankzij de PixelPoint technologie is elke letter, streep of tekening exact zoals je schrijft.

 

De Jot Script geeft je ook het gevoel van een hoogwaardige pen, met de geribde grip en een volledig aluminium behuizing. De Jot Script heeft net als alle Jots van Adonit een hoogwaardige afwerking, gebruiksgemak en kwaliteit.

 

Gebruik maken van de Jot Script is zo simpel mogelijk, de Jot Script werkt via Bluetooth 4.0 Smart met je iPad en de standaard AAA is gemakkelijk te vervangen, precies zoals de vulling van een ouderwetse pen. Bekijk ook het filmpje!

Kleur: Zilver.

Review toevoegen

Om spam te voorkomen keuren we eerst je review goed voordat hij zal verschijnen op deze pagina. Dank voor je feedback!

Gemma -

Adonit Joy Script point Stylus Evernote pen voldoet naar verwachting. Ben er erg blij mee. Door de dikte van de pen ligt hij prettig in de hand en kun je er lang mee werken.

R.M. -

Deze Adonit Jot Script Point Stylus Evernote Grey pen is de enige in zijn soort die geschikt is voor de Ipad. Door de fijne stevige vaste punt is het ideaal om er mee te schrijven als een echte balpen.
Hij ligt prettig in de hand en voldoet aan de wensen van de gebruiker. In ons bedrijf hebben meerdere personen ervaring met deze pen. Het is alleen jammer dat de pen in eerste instantie duur is in aanschaf en daardoor een drempel vormt voor menig aanvangende gebruiker. Uiteindelijk is deze pen zijn geld waarde mede omdat er geen vergelijkbaar alternatief is.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 17655 beoordelingen