Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - Belkin -

Belkin Pencil hoes en stand Grijs

Belkin Pencil hoes en stand Grijs 5 2
Belkin Pencil hoes en stand Grijs
Reviews | Review toevoegen

De Belkin Pencil case en stand is een handige pennendoos voor je Apple Pencil.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct op voorraad. Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden!

€ 29,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Belkin Pencil case en stand is een handige pennendoos voor je Apple Pencil.

Met de komst van de nieuwe iPad Pro is ook de Apple Pencil beschikbaar geworden. De vraag is alleen, hoe berg je de kostbare stylus op?  Nu is dat verleden tijd met de Belkin Pencil hoes voor de Apple Pencil, je plaatst de pen eenvoudig in de Belkin Pencil case en stand. Je kunt ook losse punten kwijt in deze Apple pencil hoes.

En als je je Apple Pencil in gebruik hebt kun je de penendoos ook gebruiken als stand zodat je je Apple Pencil even kunt neerzetten als je 'm niet gebruikt. 

In de verpakking:

  • Belkin Pencil hoes en stand
  • Kleur: Grijs/Wit

Review toevoegen

Om spam te voorkomen keuren we eerst je review goed voordat hij zal verschijnen op deze pagina. Dank voor je feedback!

Inge -

Belkin pencilhoes sinds kort in gebruik. Erg handig, omdat het een dubbele functie heeft. Te gebruiken als opbergboxje voor pencil en tevens het dopje etc. Ook erg handig is de zogenaamde ‘standaard’ functie. Gebruik je de pencil even niet, dan door deze functie gemakkelijk even de pencil wegzetten zonder dat hij van de tafel rolt. Lang gezocht naar een mooie en praktische oplossing en nu super blij dat ik voor dit Belkin product gekozen heb, zeker ook vanwege de dubbele functie. Bij zo’n toch best prijzig pencil hoort gewoon ook een mooi, exclusief opbergsysteem!

Wim Verhoef -

Uniek op de markt! Een stevig doosje voor de Apple Pencil. Heel fijn is ook het afsluitbare vak voor alle accessoires en de houder in de deksel (voor parkeren van de pen tijdens gebruik) welke een nostalgisch 'inktpotje' gevoel geeft (voor de ouderen onder ons dan). Warm aanbevolen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews