Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - BodyGuardz -

BodyGuardz iPhone 6/6S HD Impact Screenprotector

BodyGuardz iPhone 6 HD Impact Screenprotector
BodyGuardz iPhone 6/6S HD Impact Screenprotector
1 Reviews | Review toevoegen

De BodyGuardz HD Impact screenprotector voor de Apple iPhone 6 met 4,7 inch Retina display past als een dunne filmlaag om je kostbare iPhone 6 heen en werkt als een schild tegen krassen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De BodyGuardz HD Impact screenprotector voor de Apple iPhone 6 met 4,7 inch Retina display past als een dunne filmlaag om je kostbare iPhone 6 heen en werkt als een schild tegen krassen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Dankzij verschillende gebruikte lagen biedt de HD Impact uitvoering van de BodyGuardz extra bescherming, eenmaal gemonteerd biedt het een hardheid van 3H en een dikte van slechts 0,35 mm. De HD Impact biedt daarnaast een oleophobic effect, zodat je vingerafdrukken en vuil op je scherm minder ziet.

Sleutels en andere scherpe voorwerpen in je zak veroorzaken geen schade meer. De BodyGuardz protectors kunnen zowel met als zonder vloeistof worden aangebracht. 

In de verpakking:

  • 1x BodyGuardz iPhone 6 HD Impact Screenprotector
  • Installatie instructies

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Jeroen - 29-07-2015 10:21

Ik heb de protector aangebracht met wat alcohol gel, goed te positioneren en geen enkel bubbeltje of stofje te bekennen.
Het formaat is maar net aan en bedekt enkel (in de breedte) het zichtbare scherm, waarschijnlijk omdat hierna afgeronde deel begint.
Verder is er niets te merken van de protector en reageert het touchscreen nog als voorheen.

kortom, goed te verwerken en fijn in gebruik.