Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - BodyGuardz -

BodyGuardz iPhone 7/8 Plus

BodyGuardz is een Amerikaans merk met screenprotectors voor je nieuwe iPhone 7/8 Plus. Zowel de UltraTough screenprotector, de Full Body kit of de Pure Glass screenprotector is bij ons leverbaar.


Weergave:
 

BodyGuardz iPhone 7/8 Plus screenprotector kopen?

Een goede iPhone 7Plus of iPhone 8 Plus screenrprotector zorgt ervoor dat je scherm van bescherming is voorzien zonder dat je problemen hebt met de helderheid, of het gevoel van het scherm van je iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus.

BodyGuardz is al jarenlang beschikbaar voor elk Apple product en nu ook voor de nieuwe iPhone 8 Plus maar ook voor de iPhone 7 Plus.

Voor de iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus komt BodyGuardz met verschillende oplossingen, om te beginnen de UltraTough screenprotector die je scherm voorziet door middel van een sterk folie. Wil je je gehele iPhone beschermen? Dat kan ook, het merk heeft ook de Full Body kit waarmee je je gehele iPhone kunt beschermen met het prettige folie van BodyGuardz.

Er is ook een glazen screenprotector leverbaar van BodyGuardz, de BodyGuardz Pure 2 iPhone 7/8 Plus screenprotector is gemaakt van gehard glas en zorgt niet alleen voor de beste bescherming van je grote scherm, ook blijft het gevoel hetzelfde en de helderheid is ook op orde.

Alle BodyGuardz iPhone 7/8 Plus screenprotectors direct leverbaar

Zoals gebruikelijk hebben wij alle BodyGuardz iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus screenprotectors zelf op voorraad, in ons eigen magazijn. Hierdoor is de levertijd het snelst en weten we ook wat we verkopen en hoe het er uit ziet en hoe je ‘m het best kunt plakken.

Koop en bestel je BodyGuardz iPhone 8 Plus screenprotector gemakkelijk online bij Appelhoes

Is de keuze gevallen om je iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus te beschermen met een screenprotector of Full Body kit van BodyGuardz? Bij Appelhoes geldt: voor 22:00 besteld, op werkdagen, is dezelfde werkdag verzonden.