Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - BodyGuardz -

BodyGuardz iPhone X protector

Door de komst van het jubileum model, de iPhone X heeft BodyGuardz een compleet aanbod iPhone X screenprotectors ontworpen. Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!Weergave:
 

BodyGuardz iPhone X screenprotector kopen

De nieuwe iPhone X of iPhone tien is het 10-jarig model van de iPhone en een telefoon volledig gemaakt van glas met een groot OLED scherm. Wat natuurlijk mooi is maar ook kwetsbaarder dan voorheen.

Een BodyGuardz iPhone X screenprotector zorgt voor de bescherming van je grote iPhone X scherm in een aantal, bekende, varianten: de BodyGuardz Pure iPhone X Glass screenprotector is er een gemaakt van speciaal gehard glas. Hierdoor geniet je van extra bescherming zonder dat je het gevoel of de helderheid van de iPhone X kwijt raakt. 

BodyGuardz iPhone X

Naast een screenprotector van glas heeft BodyGuardz ook producten van het bekende BodyGuardz Folie. Ijzersterk folie die zorgen voor de bescherming tegen krassen en vuil op je iPhone X. Een BodyGuardz UltraTough screenprotector past precies op en om je iPhone X en is er in een screenprotector uitvoering of in de Full Body uitvoering waarmee je volledige iPhone is beschermd, zowel de voor als achterkant.

BodyGuardz iPhone X screenprotectors kopen bij Appelhoes

Gekozen om het scherm of je complete iPhone X te beschermen met een BodyGuardz iPhone X screenprotector? Bij Appelhoes voor 2200 besteld, vandaag gratis verzonden!