Menu
Home - iPhones - iPhone SE 2016 - iPhone 5S - Apple iPhone 4S - iPhone 4/4S hardcases -

Catalyst Waterproof case iPhone 4/4S White

Catalyst Waterproof case iPhone 4/4S White
0 Reviews | Review toevoegen

De Catalyst Waterproof case is een slanke waterdichte case voor je iPhone 4/4S.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct op voorraad!

€ 64,95
€ 54,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Catalyst Waterproof case is een slanke waterdichte case voor je iPhone 4/4S. De Catalyst Waterproof case is ontworpen met vrijheid in gedachte rond en in het water. De case is dan ook waterdicht tot 5 meter (gecertificeerd met de IP68 rating), maar functioneel genoeg om elke dag te gebruiken.

Catalyst heeft met de Waterproof case een combinatie verwezenlijkt door een case te ontwerpen die bestand is tegen veel extreme omstandigheden maar toch functioneel blijft om altijd te blijven gebruiken en niet geheel onbelangrijk om geen afbreuk te doen aan het design van je iPhone 4/4S. De voor- en achterkant is immers volledig doorzichtig

Daarnaast is de Catalyst Waterproof case ook getest en gecertificeerd om te voldoen aan de US Department of Defense Standard 810G richtlijn. De Catalyst WaterProof case is ontworpen om je iPhone te beschermen tegen extreme omstandigheden zoals vuil, zand, water (tot 5 meter), schokken (tot 2 meter) en trillingen. 

Het installeren van de case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. Je klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Kleur: Wit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten