Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
De Catalyst Waterproof case is een slanke waterdichte case voor je iPhone SE of iPhone 5S met een doorzichtige achterkant. Bekijk op deze pagina de beschikbare producten van Catalyst voor je iPhone SE of iPhone 5S.


Weergave:
 

Ben jij op zoek naar een waterdichte case voor je nieuwe iPhone SE of iPhone 5S? Bekijk dan de Waterproof cases van Catalyst.

De Waterproof cases zorgen voor de waterdichte bescherming voor je nieuwe iPhone SE of iPhone 5S zonder afbreuk te doen aan het design van je mooie iPhone SE of iPhone 5S. De case is voornamelijk doorzichtig waardoor je je iPhone SE of iPhone 5S en de kleur van je iPhone SE of iPhone 5S altijd blijft zien. Daarnaast is de bescherming op orde door de goedkeuring van de 810G richtlijn. Dit betekent dat je Catalyst Waterpoof cases je iPhone van bescherming voorziet tegen extreme omstandigheden, zoals vuil, zand en water (tot 5 meter) ook is de iPhone SE of iPhone 5S beschermd tot vallen tot 2 meter hoogte. Naast de bescherming kun je ook gebruik blijven maken van TouchID.

Producten van Catalyst voor je iPhone SE of iPhone 5S bij Appelhoes.

De cases van Catalyst zijn ook beschikbaar voor de iPhone SE of iPhone 5S zowel in de zwarte als witte kleur. Daarbij zijn er handige toevoegingen leverbaar zoals een fietshouder, maar ook een lanyard die blijft drijven in het water.

Catalyst hoesje voor je iPhone SE of iPhone 5S kopen bij Appelhoes?

Bestel je een product van Catalyst bij Appelhoes dan ben je altijd verzekerd van onze goede service en de beste prijs. Plaats je de bestelling voor 22:00? Dan sturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag op en heb je je product van Catalyst binnen 24 uur in huis.