Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - al onze merken -

ClamCase

ClamCase is een Amerikaanse merk die keyboard case maakt voor je iPad. Op zo'n manier dat van je iPad een volwaardige laptop maakt en direct van bescherming voorziet. Beschikbaar voor de Apple iPad Air 1, iPad Air 2 en iPad mini 2/3.


Weergave:
 

Ben jij op zoek naar een Clamcase voor je iPad? Bekijk hier de complete collectie Clamcase.

De Clamcase is een hoes voor de iPad waarin je je iPad klikt en nadien gebruik kunt maken van het toetsenbord die in de Clamcase zit. Feitelijk creëer je een laptop van je iPad met dezelfde functies, functietoetsen en beweegbaarheid. Met de Clamcase typ je net zo snel als je zou doen op een normaal toetsenbord, iets wat niet gaat lukken met het toetsenbord op het scherm van de iPad.

Producten van Clamcase voor je iPad bij Appelhoes.

De cases van Clamcase zijn beschikbaar voor de iPad Air 2, iPad Air 1, iPad mini en iPad mini 4 in zowel het zilver als zwart en voor de iPad Air 2 ook in de gouden kleur.

Clamcase hoes voor je iPad kopen bij Appelhoes?

Bestel je een product van Clamcase bij Appelhoes dan ben je altijd verzekerd van onze goede service en de beste prijs. Plaats je de bestelling voor 22:00? Dan sturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag op en heb je je product van Clamcase binnen 24 uur in huis. Daarnaast heb je garantie op je aankoop en bovendien leveren de de Clamcase ook nog eens gratis.