Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - al onze merken -

FiftyThree

De Pencil stylus van FiftyThree is een stylus waarmee je op de meest natuurlijke manier, de beste tekeningen kunt maken op je iPad.

 


Weergave:
 

Koop de FiftyThree stylus voor je iPad nu bij Appelhoes

In ons assortiment vind je de originele FiftyThree Pencil stylus voor je iPad. De stylus die voelt als een potlood en dus ook natuurlijk voelt. Hierdoor maak je met de FiftyThree Pencil de meest natuurlijke tekeningen. Foutje gemaakt? Keer de Pencil om te gummen.

Op zoek naar de FiftyThree Pencil stylus? Zoek dan niet verder en bekijk het complete aanbod FiftyThree stylus bij Appelhoes, direct op voorraad!

Ook de FiftyThree Pencil snel geleverd

Op zoek naar de echte FiftyThree stylus voor je Apple iPad? Bij Appelhoes bestel je gemakkelijk en snel online. Alle producten die besteld zijn voor 22.00 worden dezelfde dag nog verzonden vanuit ons eigen magazijn en kunnen gratis worden geruild mocht het product niet naar je smaak zijn. 

Daarnaast heb je op elk product wat je bij ons koopt een jaar garantie en kun je achteraf betalen. Bestel snel de nieuwe Pencil en toebehoren van FiftyThree bij Appelhoes®!