Menu
Home - Merken - al onze merken - Gear4 -

Gear4 Piccadilly D3O iPhone 7 hoesje Rose Gold

Gear4 Piccadilly D3O iPhone 7 hoesje Rose Gold
1 Reviews | Review toevoegen

Het Gear4 D3O Piccadilly hoesje is een hardcase voor je nieuwe iPhone 7 met de optimale bescherming.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Het Gear4 D3O Piccadilly hoesje is een hardcase voor je nieuwe iPhone 7 met de optimale bescherming.

Dankzij het gebruik van D3O materiaal in de Gear4 Piccadily case is je iPhone 7 tot het ultieme beschermd tijdens een val. De moleculen van het D3O materiaal reageren namelijk op energie. Als er niets gebeurd is het materiaal zacht en flexibel, bij een val en daarmee ook de ontstane energie bij een val reageren de moleculen van het materiaal door hard te worden en daarmee de energie op te nemen.

De Gear4 Piccadilly zorgt ervoor dat je je iPhone 7 optimaal is beschermd, maar dankzij het doorzichtige uiterlijk blijft het design van je iPhone ook in stand. De Picadilly lijn van Gear4 is leverbaar in de kleuren van de iPhone - uiteraard blijven alle poorten, aanslutiingen en de vernieuwde camera van de iPhone 7 vrij en bruikbaar.

Gear4 Piccadily D3O iPhone 7 hoes Rose Goud bestellen bij Appelhoes

De keuze gemaakt om je nieuwe iPhone 7 te beschermen met het Gear4 Piccadilly D3O ? Bij ons geldt voor 22:00 besteld, is ook dezelfde werkdag verzonden. Hierdoor heb je je nieuwe Gear4 hoes voor de iPhone 7 snel in huis. Ruilen? Geen probleem, wij hebben een gratis ruilservice waar je je hoesje gratis kunt ruilen voor een ander model.

In de verpakking:
  • Gear4 Piccadilly D30 iPhone 7 hoes
  • Kleur: Doorzichtig/Rose Goud

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Michelle - 05-10-2016 19:53

Mooi hoesje, dat goed aansluit. Het hoesje bedekt alle randen mooi, aan de voorkant is het zilver van de telefoon nog te zien.
Qua bescherming bij vallen kan ik (nog) niet oordelen.

Laatst bekeken producten