Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - Griffin -

Griffin iPhone X hoesje

Griffin staat bekend om de beste beschermende cases voor je iPhone. Voor de iPhone X heeft het merk een complete collectie van beschermende iPhone X hoesjes. Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!Weergave:
 

Griffin iPhone X hoesje kopen?

Het Amerikaanse Griffin staat al jaren bekend om z’n Survivor lijn iPhone hoesjes. Begonnen met de Griffin Survivor Extreme case en later uitgebreid met meerdere nieuwe hoesjes. Voor de iPhone X heeft Griffin de beste line-up tot nu toe met voor ieder wat wils.

De Griffin Reveal iPhone X hoes is een transparante oplossing ter bescherming van je iPhone. Griffin heeft dit iPhone X hoesje getest tot een bescherming tot 0,9 meter hoogte. Oftewel tegen normale dagelijkse bescherming terwijl je iPhone wel volledig zichtbaar blijft.

Een stapje hoger is de Griffin Survivor Clear die een 360 graden bescherming biedt en voldoet aan de MILD-STD 810G ofwel tegen een hoogte  getest van 1,2 meter. De Griffin iPhone X is verder doorzichtig zodat je iPhone zichtbaar blijft - en uiteraard is er ook een iets opstaand randje ter bescherming van je OLED scherm.

De Griffin Survivor Strong iPhone X hoes is een hoes die nog een stapje hoger ligt en getest is tot een hogte van 2,1 meter - mede dankzij de dubbellaags bescherming is dat optimaal in orde. Zodat je zonder zorgen je iPhone X kunt gebruiken terwijl je niet veel  bulk toevoegt.

Griffin iPhone X cases

Uiteraard mag de echte Griffin Survivor Extreme niet ontbreken in de Griffin iPhone X collectie. De hoes waar het allemaal mee is begonnen. De Griffin Survivor Extreme iPhone X case beschermd je tegen regen, nattigheid en modder en ook tegen stoten en vallen (getest tot 3 meter hoogte) terwijl je iPhone X niet veel groter of zwaarder wordt. 

De Griffin Survivor Extreme voldoet aan de IP-55 rating waarmee je je geen zorgen hoeft te maken over wat water. Alle openingen en aansluitingen zijn afgesloten en ook je scherm is volledig van bescherming voorzien met de Griffin Survivor Extreme iPhone X case.

Griffin iPhone X hoesjes kopen? Kijk bij Appelhoes!

Gekozen voor een Griffin iPhone X hoesje? Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!