Menu
Home - iPhones - iPhone SE - iPhone 5S - Apple iPhone 4S - Accessoires -

Kenu Airframe Carmount autohouder

Kenu Airframe Carmount autohouder
2 Reviews | Review toevoegen

De Kenu AirFrame Carmount autohouder zorgt ervoor dat al de functies van je iPhone binnen handbereik blijven in de auto tijdens het rijden.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 19,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De Kenu AirFrame Carmount autohouder zorgt ervoor dat al de functies van je iPhone binnen handbereik blijven in de auto tijdens het rijden.

Heb je een iPhone 6 of iPhone 6 Plus, kies voor de AirFrame Plus!

Met de Kenu AirFrame is het een koud kunstje om gebruik te maken van navigatie Apps, het streamen van muziek en hands-free bellen in de auto. De Kenu Airframe autohouder klemt zich om de ventilatieroosters van je auto, doordat de klem van zacht doch stevig materiaal is blijft de houder perfect zitten, zonder beschadigingen aan te brengen. 

De Kenu Airframe autohouder is universeel te gebruiken, dat wil zeggen dat de houder een stukje uit kan schuiven zodat je elke iPhone kunt gebruiken in combinatie met de Kenu Airframe, of je je iPhone nu met of zonder case gebruikt passen zal de autohouder altijd!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

David - 24-11-2014 11:12

Geweldige kleine houder zolang je maar een ventilatierooster op de goede plek hebt zitten in je auto (is bij sommige modellen nogal lastig, bijvoorbeeld de C1)
En de telefoon wordt erg koud als de airco staat te blazen.
Voor de rest super handig

vincent vdl -

Schitterend handige houder!
Discreet, handig, stevig, snel én gewoon goed.

Laatst bekeken producten