Menu
Home - Merken - LifeProof -

LifeProof Fre case iPhone 6S White

LifeProof Fre case iPhone 6S White
0 Reviews | Review toevoegen

De LifeProof Fre case voor de nieuwe iPhone 6S geeft je de meest extreme bescherming voor je nieuwe iPhone 6S in een dun jasje.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct leverbaar + gratis verzending!

€ 77,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
De LifeProof Fre case voor de nieuwe iPhone 6S geeft je de meest extreme bescherming voor je nieuwe iPhone 6S in een dun jasje.

Met LifeProof Fre case voor de iPhone 6S kun je gebruik blijven maken van de TouchID vingerafdrukkerscanner terwijl je iPhone 6S waterdicht, stofdicht, schokbestendig en snowproof in de LifeProof Fre case zit. De case doet dit, zonder enorm groot of dik te worden. De case voegt slechts 1.5mm dikte toe aan je iPhone 6S.

Water: De LifeProof case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de LifeProof case kun je de onhandige onderwater camera thuis laten. 

Zand: De LifeProof case is continu en permanent in het afdichten van je iPhone 6S tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van je iPhone 6S. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.Met de LifeProof case kun je dus gemakkelijk je iPhone naar het strand meenemen zonder problemen.

Schokken: De LifeProof case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810F-516.5. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als je je iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

In de verpakking:
  • 1x LifeProof Fre case iPhone 6S
  • Kleur: Wit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten