Menu
Home - iPhones - iPhone SE 2016 - iPhone 5S - Apple iPhone 4S - Opladen -

mophie Juice Pack PowerStation Pro 6000 mAh Orange

mophie Juice Pack PowerStation Pro 6000 mAh Orange
0 Reviews | Review toevoegen

Met de mophie PowerStation PRO, heb je altijd extra power nodig waar en wanneer je het ook maar nodig hebt.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct op voorraad!

€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Met de mophie PowerStation PRO, heb je altijd extra power nodig waar en wanneer je het ook maar nodig hebt. Met een spatwaterdichte behuizing en 6.000 mAh capaciteit - kun je er zeker van zijn dat, hoe extreem je weekend ook zult zijn, al je apparaten voldoende power hebben.

De mophie PowerStation PRO is een klasse op zich. Met een stevige constructie en tot 2.1amp, high-output opladen, houdt hij je online in de meest extreme omstandigheden. De PowerStation Pro heeft de grootste capaciteit van alle Juice packs.

Wanneer mophie zegt dat het apparaat robuust is, is dat ook zo. Met een rating van IP65 is de PowerStation PRO getest met behulp van internationale normen voor stof-en waterdichtheid (IP = Ingress Protection).
Een rating van 65 betekent dat de PowerStation volledig stofdicht is (als de poorten gesloten zijn) De mophie PowerStation PRO nat maken is geen probleem (zelfs in de douche), maar het is niet verstandig hem mee te nemen in bad.

Kleur: Zwart.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten