Menu
Home - MacBook - MacBook Retina 15 inch hoes -

Nifty MiniDrive Pro Retina 15 inch Silver

Nifty MiniDrive Pro Retina 15 inch Silver
1 Reviews | Review toevoegen

De Nifty MiniDrive is een handige toevoeging voor je MacBook Pro Retina 15 inch en zorgt ervoor dat je extra ruimte creëert in de SD poort van je Mac.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 33,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De Nifty MiniDrive is een handige toevoeging voor je MacBook Pro 15 inch Retina en zorgt ervoor dat je extra ruimte creëert in de SD poort van je Mac.

Gelijk combineren met een microSD kaartje? Bekijk hieronder onze voordelige productbundel van de Nifty in combinatie met een snel microSD klasse 10 geheugenkaartje van 16 GB tot 200 GB extra opslag.

De huidige MacBooks kunnen na aanschaf niet gemakkelijk worden voorzien van extra opslag als je Flash schijf vol zit. De Nifty MiniDrive lost dat probleem gemakkelijk op. De MiniDrive zorgt voor extra opslag ruimte (tot wel 200 GB) zonder iets aan je Mac te doen of aan te sluiten. Je schuift de MiniDrive simpelweg in de SD ingang van je Mac.

Let wel: Dit is de vernieuwde Nifty (het 2016 model) waarbij je geen tool meer nodig hebt om de Nifty uit je MacBook te halen.

Een accessoire voor je MacBook Pro 15 inch Retina hoort er net zo goed uit te zien als je Mac zelf vandaar dan ook dat Nifty de MiniDrive ontworpen heeft met diezelfde gedachte. De MiniDrive heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt van aluminium, net als je Mac zelf.

Dankzij de handige toevoeging kun je de MiniDrive van Nifty ook gebruiken voor Time Machine om Back-ups te maken. De Nifty MiniDrive is waterdicht en schokbestendig - precies wat je verwacht is van een back-up.

In de verpakking:

  • Nifty MiniDrive MacBook Pro 15 inch Retina
  • Kleur: Zilver.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

N. Opdam - 03-05-2016 14:00

Super gaaf, je ziet er niets van en steekt niet uit. In combinatie met een groot geheugenkaartje, al met al goedkoper dan dat het vast is ingebouwd.

Laatst bekeken producten