Menu
Home - Apple iPad - iPad 2/3/4 -

Osmo Play Genius Kit voor iPad

Osmo Play Genius Kit voor iPad
2 Reviews | Review toevoegen

Het Osmo Play Genius kit gamesysteem Genius Kit combineert het spelen van een spel combineert met fysiek speelplezier.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 114,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Het Osmo Play Genius kit gamesysteem Genius Kit combineert het spelen van een spel combineert met fysiek speelplezier.

Je plaatst je iPad in het meegeleverde basis station en plaatst de spiegel op de camera van je iPad (bruikbaar vanaf iPad 2) en opent de Osmo app. Hierdoor ontstaat een interactief speelveld voor de iPad waarin je kunt leren, gamen en fysiek bezig zijn met de handen, alleen of met familie en vrienden.

In de Genius kit zitten in totaal 5 spellen waarmee je tegelijkertijd kunt leren en plezier kunt hebben. 

Words: Met het Osmo Play Words speel is het mogelijk Engelse en Nederlands woordjes te leren door ze met fysieke letters de woorden kunt maken die verschijnen op de iPad. En wie het snelst de woorden creëert wint, je kunt dit spel alleen of met familie en vrienden spelen.

Numbers: Met het Osmo Play Numbers spel leer je getallen te maken door ze te vermenigvuldigen, aftrekken, optellen en delen met de fysieke speelstukken. Optellen van getallen is het toevoegen van cijfers en stippen, aftrekken het weghalen van dezelfde fysieke speelstukken en de kaartjes met cijfers en stippen combineren zorgt voor een vermenigvuldiging. 

Tangram: Met het Osmo Play Tangram spel leer je om figuren bij elkaar te puzzelen en de afbeelding op de iPad compleet te maken. De app herkent de fysieke spelstukken en geeft aan wanneer je goed zit. 

Naast de 3 spellen met speelstukken kun je ook de twee Apps Newton en MasterPiece downloaden in de App store waarmee je voorwerpen leert herkennen, creëren en tekenen. 

Nog meer spellen? Kijk hieronder voor de overige uitbereidingen voor je Osmo Play.

Osmo Play Genius Kit iPad spel systeem kopen bij Appelhoes

Op zoek naar de Osmo Play, een Osmo Play Starter of andere kit of de verschillende uitbereidingen van het spel systeem? Bij Appelhoes direct op voorraad. Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden.

In de verpakking:
  • Osmo Play iPad houder plus spiegel
  • geschikt voor iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air 1, iPad Air 2 en iPad Pro 9,7 inch
  • Words spel inclusief spelstukken
  • Tangram spel inclusief spelstukken
  • Numbers spel inclusief spelstukken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Radboud - 27-07-2017 09:21

Erg leuk voor de kinderen. Mijn beide kinderen van 4 en 7 kunnen er prima mee uit de voeten. Het is heel leuk hoe snel de kleine de cijfers een stuk beter leert en al een beetje leert optellen.

patroeska - 01-06-2017 14:49

een hele leerzaam pakket. mijn dochter van 8 had meteen door hoe het werkte. een hoop mogelijk heden . denk er zeker over na om nog een set aan te schaffen .
zeker geen spijt van de aan koop. echt een aanrader.

Laatst bekeken producten