Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - al onze merken -

Osmo Play

Osmo Play is een game systeem die je combineert met je iPad. Het creëert een omgeving waar kinderen naast ontspannen ook zaken kunnen leren. Zoals woordjes leren, creatief denken, tekenen, problemen oplossen en rekenen. Dit alles op een creatieve en slimme manier: spelend leren en als het even kan ook met fysieke speelstukken zodat er meer is dan alleen het scherm van de iPad.

Het Osmo Play spel systeem  is er in diverse kits en verschillende uitbereidingen. Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden!Weergave:
 

Osmo Play game systeem kit kopen?

Het Osmo Play spel systeem is er in diverse kits en met diverse uitbereidingen. Zo hoeft niet alles in een keer gekocht te worden maar kun je in de loop van de tijd uitbereiden.

Het begint met de Starter Kit, Genius kit of een van de twee andere kits. In de kits zitten zaken die je nodig hebt om het Osmo systeem te kunnen gebruiken: de iPad houder en de benodigde spiegel. 

Naast de kits heb je ook extra spelen of games die het spectrum uitbereiden: het Coding spel geeft een eerste inzicht in coderen en problemen oplossen. De Osmo Play Numbers toevoeging zorgt voor het rekenen, plus minnen en vermenigvuldigen. En de populaire Pizza Co game van Osmo zorgt voor een inzicht in handel en het runnen van je eigen winkel.

Het Osmo Play game systeem is geschikt voor elke 9,7 inch iPad vanaf de iPad 2 dus: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air 1, iPad Air 2 en iPad Pro 9,7 inch.

Osmo Play spel systeem bestellen bij Appelhoes

Op zoek naar het Osmo Play game systeem voor je iPad of een uitbreiding of extra spel voor je Osmo Play? Bij Appelhoes vind je alle kits en uitbereidingen direct op voorraad. Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden!