Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Apple iPad - iPad 2/3/4 - Apple iPad 2 -

Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Black

Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Black 5 11
Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Black
Reviews | Review toevoegen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad 2/3/4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct op voorraad!

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad 2/3/4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen. 

 

Je klinkt je nieuwe iPad 2/3/4 gemakkelijk in de snap case van de Pipetto Origami Smart Case waarna je de cover gemakkelijk kunt openen en sluiten, net als Apple’s Smart Cover. De cover van de Pipetto Smart Case is ook gemaakt van hetzelfde materiaal als de originele Apple Smart Cover. Een zacht materiaal wat extra grip geeft, de voering van het product is bijzonder zacht.

 

Naast de sterke Origami stand voor het kijken van foto’s of video’s kun je de Pipetto Origami Smart Case ook als een driehoekje vouwen om een handige typstand te creëren. Uiteraard werkt de Sleep/Wake modus van de nieuwe iPad Air ook met de Pipetto Origami Smart case.

 

Kleur: Zwart.

Review toevoegen

Om spam te voorkomen keuren we eerst je review goed voordat hij zal verschijnen op deze pagina. Dank voor je feedback!

John de Jong -

Uitstekende en professionele uitstraling..
heel moi en goed /handig in t gebruik..
Heb al weer een nieuwe aangeschaft agv regulier gebruik.

Pierre -

Uitstekende hoes, veilig, passend, mooi en handig.

Henk -

De Pipetto Origami Smart Case is al mijn tweede voor mijn iPad. Ik heb er voor gekozen om dezelfde weer te nemen omdat hij mij uitstekend is bevallen.
Per toeval kwam ik op de website van Appelhoes terecht. Waar ik eerst de verkeerde heb besteld is door mailwisseling toch de goede ontvangen.
Mijn complimenten hiervoor.

Tos -

Mooie stevige hoes die luxueus aanvoelt. Handige posities voor op schoot. Maakt de Ipad wel een stuk zwaarder.

Johan -

Fijne hoes! Het materiaal lijkt hetzelfde als de Apple-hoes, dat is mooi. En de Pipetto Origami Smart case vind ik beter omdat 1) je de iPad in meer standen kunt zetten en 2) de iPad er makkelijker uit te halen is, waardoor de hoes minder slijt, hoop ik. De vorige hoes die we hadden, die van Apple zelf dus, ging kapot omdat ik 'm er regelmatig uit moest halen om 'm in een standaard te zetten voor het lezen van muziek.

Francesco -

Beste hoes die ik ooit gehad heb, zeer goed kwaliteit...

Annemarie -

Fijne hoes. Voldoet aan de verwachtingen.

Fia Martignoni -

Fije hoes de volgende dag bezorgd prima service

Herman -

Prima hoes, mooie kwalitijd en goed passend

Bert -

iPad zit veilig opgeborgen in de Pipetto. De hoes is met vouwen in het begin nog een beetje stug, maar alle opties met opstellen van de iPad werken. Prima!!

Victor. K. -

Geweldige hoes leuke standen ( 4 moet u even kijken ) geen slechte dingen en een magneet zodat het flapje bijna ( als er iets gebeurt wat niet moet waar door het flap je er af kan vallen ) er op blijft zitten.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews