Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Apple iPad - iPad 2/3/4 - Apple iPad 2 -

Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Blue

Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Blue 5 8
Pipetto Origami Smart case iPad 2/3/4 Blue
Reviews | Review toevoegen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad 2/3/4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar!

€ 44,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad 2/3/4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen. 

 

Je klinkt je nieuwe iPad 2/3/4 gemakkelijk in de snap case van de Pipetto Origami Smart Case waarna je de cover gemakkelijk kunt openen en sluiten, net als Apple’s Smart Cover. De cover van de Pipetto Smart Case is ook gemaakt van hetzelfde materiaal als de originele Apple Smart Cover. Een zacht materiaal wat extra grip geeft, de voering van het product is bijzonder zacht.

 

Naast de sterke Origami stand voor het kijken van foto’s of video’s kun je de Pipetto Origami Smart Case ook als een driehoekje vouwen om een handige typstand te creëren. Uiteraard werkt de Sleep/Wake modus van de nieuwe iPad Air ook met de Pipetto Origami Smart case.

 

Kleur: Blauw.

Review toevoegen

Om spam te voorkomen keuren we eerst je review goed voordat hij zal verschijnen op deze pagina. Dank voor je feedback!

Don Leone -

Gebruik gewoonlijk alleen Apple spullen. Probleem met de Apple case is het niet prettig kunnen staan voor gebruik. Ander merk gebruikt dat dit wel kon. Snel versleten, randen lieten los. Dit product heeft look & feel van Apple, werkt prettig en lijkt mij solide. Hoop er lang gebruik van te kunnen maken.

Rob Hond -

We hadden hiervoor de officiële apple case, maar die begon na een kleine vier jaar uit elkaar te vallen. Op zoek naar een alternatief (en dan graag blauw) kwamen we de Pipetto Origami Smart case tegen. Past net zo precies als de originele apple case en heeft veel meer mogelijkheden. Door de "origami" achtige vouw methode kan onze Ipad nu stabiel in meerder standen worden gebruikt. Echt een aanrader! En we vinden hem nog mooier dan de originele case ook.... maar dat is natuurlijk persoonlijk. :-)

Cees -

Prima hoes voor de iPad 4 mooie kleur en goeie vormgeving.

Jan -

Levering vond plaats zoals beloofd. Product was keurig verpakt en voldoet volledig aan de verwachting.

Marguerite -

Prima case, mooie kleur. Materiaal is goed; voelt hetzelfde als de case van Apple.

asdf -

Very good case. good material. may positions.

R.Vos -

Prima hoes voldoet aan mijn verwachtingen,
Goede prijs kwaliteit,
Binnen paar dagen in huis,
Helemaal goed.

AvL -

Handig ding, leuke kleur.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews