Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Apple iPad - iPad mini -

Pipetto Origami Smart case iPad mini Grey

Pipetto Origami Smart case iPad mini Grey
0 Reviews | Review toevoegen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad mini met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar!

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Pipetto Origami Smart case is een slanke case voor je nieuwe iPad mini met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen. 

 

Je klinkt je nieuwe iPad mini gemakkelijk in de snap case van de Pipetto Origami Smart Case waarna je de cover gemakkelijk kunt openen en sluiten, net als Apple’s Smart Cover. De cover van de Pipetto Smart Case is ook gemaakt van hetzelfde materiaal als de originele Apple Smart Cover. Een zacht materiaal wat extra grip geeft, de voering van het product is bijzonder zacht.

 

Naast de sterke Origami stand voor het kijken van foto’s of video’s kun je de Pipetto Origami Smart Case ook als een driehoekje vouwen om een handige typstand te creëren. Uiteraard werkt de Sleep/Wake modus van de nieuwe iPad mini ook met de Pipetto Origami Smart case. Ook geschikt voor de iPad mini zonder Retina display.

 

Kleur: Grijs.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.