Menu
Home - Merken - Pipetto -

Pipetto Origami case iPad Pro Black

Pipetto Origami case iPad Pro Black
3 Reviews | Review toevoegen

De Pipetto Origami Luxe case is een slanke case voor je nieuwe iPad Pro met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 49,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De Pipetto Origami Luxe case is een slanke case voor je nieuwe iPad Pro met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen. 

Bekijk hieronder ook de voordelige productbundel!

Je klinkt je nieuwe iPad Pro gemakkelijk in de snap case van de Pipetto Origami Luxe Case waarna je de cover gemakkelijk kunt openen en sluiten, net als Apple’s Smart Cover. De materialen waar gebruik van is gemaakt bij de Origami case is ook op orde. Het ziet er dus niet alleen goed uit, het ligt ook goed in de hand.

Naast de sterke Origami stand voor het kijken van foto’s of video’s op het grote 12,9 inch scherm kun je de Pipetto Origami Luxe Case ook als een driehoekje vouwen om een handige typstand te creëren. 

In de verpakking:

  • Pipetto Origami Luxe case iPad Pro 
  • Kleur: Zwart.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Agnes - 13-05-2019 18:47

Perfect passend en handig in gebruik!

Cavia - 26-06-2016 17:17

Goede kwaliteit. Mooie hoes, past prima voor iPad.

T.D - 26-12-2015 21:31

Goede case die rondom bescherming biedt en de verschillende stand hoogtes maken hem ideaal voor kijken in bed (breder steun oppervlak) en gebruik met los toetsenbord (door de diepere steun valt hij niet om bij het aanraken van het scherm).
Cover sluit goed aan en magneten zijn sterk genoeg voor betrouwbare slaapstand functie.

Hoe de vouwlijnen houden bij veelvuldig gebruik zal de tijd leren, maar voor deze prijs kun je nog wel eens een nieuwe kopen!

Alle bundels met dit artikel:

100% Korting

Op de accessoires

€ 49,00

€ 49,00

Laatst bekeken producten