Menu
Home - Merken - Pipetto -

Pipetto Origami case iPad mini 4 Black

Pipetto Origami case iPad mini 4 Black
3 Reviews | Review toevoegen

De Pipetto Origami Luxe case is een slanke case voor je nieuwe iPad mini 4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar!

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Pipetto Origami Luxe case is een slanke case voor je nieuwe iPad mini 4 met een sterke stand dankzij de origami manier van vouwen. 

Je klinkt je nieuwe iPad mini 4 gemakkelijk in de snap case van de Pipetto Origami Luxe Case waarna je de cover gemakkelijk kunt openen en sluiten, net als Apple’s Smart Cover. De materialen waar gebruik van is gemaakt bij de Origami case is ook op orde. Het ziet er dus niet alleen goed uit, het ligt ook goed in de hand.

Naast de sterke Origami stand voor het kijken van foto’s of video’s kun je de Pipetto Origami Luxe Case ook als een driehoekje vouwen om een handige typstand te creëren. Uiteraard werkt de Sleep/Wake modus van de nieuwe iPad mini 4 ook met de Pipetto Origami Smart case.

In de verpakking:

  • Pipetto Origami Luxe case iPad mini 4
  • Kleur: Zwart.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jan - 23-11-2018 15:56

Geniaal! Beschermt voor- en achterkant. Handig in het gebruik. Fraai uiterlijk. Ik verheug al weer op de volgende keer dat ik mijn iPad pak.

Vdveen - 01-03-2018 11:52

Goed product. Heerlijk zacht om vast te houden.
En gaat bij veel gebruik en meenemen goed heel en netjes.

brigitte - 04-01-2016 20:45

Super hoesje, blijft goed staan en is van stevig materiaal. Een aanrader!

Laatst bekeken producten