Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - Pipetto -

Pipetto iPhone 9 hoesje

Pipetto is een merk uit London die met de komst van de nieuwe iPhone 9 ook zorgt voor de bescherming van je nieuwe iPhone 9 met diverse luxe iPhone 9 hoesje gemaakt van leer. Met een Pipetto iPhone 9 case om je telefoon weet je dat het met de bescherming goed zit. Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!Pipetto iPhone 9 hoesje

Het merk Pipetto is bekend van z’n iPad hoezen maar het merk heeft ook een jarenlange ervaring met het maken van iPhone hoezen. Met de release van de iPhone 9 horen daar dan ook mooie en duurzame Pipetto iPhone 9 hoesjes bij.

Elk Pipetto iPhone 9 hoesje is gemaakt van echt leer en wordt gecombineerd met een hoogglans kleur die past bij je iPhone - of die je mooi vindt. Het mooie aan een Pipetto iPhone 9 hoesje is dat je altijd draadloos kan blijven laden en betalen.  Uiteraard blijft je iPhone 9 volledig bereikbaar en bruikbaar en zorgt een Pipetto iPhone 9 hoesje ook voor de juiste bescherming van je nieuwe telefoon.

Pipetto iPhone 9 cases

De line up van Pipetto voor de nieuwe iPhone modellen bestaat uit drie modellen die leverbaar zijn in verschillende kleuren.

De Pipetto Slim Folio iPhone 9 case is een slim wallet en is dus slank en eenvoudig mee te nemen. Gemaakt van echt leer gecombineerd met een magnetische sluiting, ruimte voor een pasje en een microfiber voering voor de bescherming van je scherm. Ook is het mogelijk te bellen met de klep gesloten. De Pipetto Slim Folio iPhone 9 hoes is beschikbaar in 3 kleuren.

Daarbij de Pipetto MirrorSlim die hetzelfde biedt als de Pipetto Slim Folio maar daarbij het kaartslot is vervangen voor een spiegel - voor het bij kunnen houden van je make-up of anderzijds on-the-go. Uiteraard zo ontworpen dat het de bescherming van je iPhone niet in de weg zit.

PIpetto iPhone 9 hoezen kopen bij Appelhoes

Kortom, voor een betrouwbare iPhone 9 hoes ben je bij Pipetto aan het juiste adres. Bij Appelhoes zijn de Pipetto iPhone 9 cases direct op voorraad en als je ‘m vandaag voor 22:00 besteld sturen we ook gelijk naar je op. Naast een sneller levering heb je ook een jaar garantie op de hoes en koop je ‘m voor de beste prijs.