Menu
Home - Merken - Twelve South -

Twelve South HoverBar iPad 2

€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Maak indruk op vrienden met een adembenemende, super futuristische, Mac setup rechtstreeks uit een film. De Twelve South HoverBar laat je iPad 2  zweven naast je Mac, zodat je gebruik kunt maken van je iPad als touchscreen computer. De HoverBar is voorzien van een zwarte, verstelbare stalen arm die zorgt voor het zweven van de iPad. Verplaatsen? Simpel:  Je kunt de HoverBar gemakkelijk buigen en dus in de juiste positie krijgen zonder problemen.

De HoverBar heeft een massieve metalen, silicone beklede klem die kan worden geklemd aan een iMac of Apple beeldscherm met een L-vormige stand. Als bonus kun je je  de HoverBar ook los gebruiken om  je iPad 2 te gebruiken als een micro-werkstation, of als handige keukenmount.

De HoverBar verandert  je iPad in de ultieme zijspan voor een iMac of een Apple Cinema Display. Klem de HoverBar om de voet van je Mac, snap je iPad 2 in de beveiligde clip en er ontstaat een krachtige dual setup. Door het zweven van je iPad naast je Mac kun je je Twitter-stream - of FaceTime gebruikt op je iPad terwijl je op je Mac verder werkt. Bekijk ook het filmpje!

Direct uit voorraad leverbaar!
Video('s): Twelve South HoverBar

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.