Menu
Home - Merken - Griffin -

Griffin Helo TC Helicopter Assault

Griffin Helo TC Helicopter Assault
0 Reviews | Review toevoegen

Regel het luchtruim met de Griffin HELO TC Assault, de touch-gestuurde RC helicopter die je kunt bedienen met je iPhone, iPod touch of iPad en die daarnaast ook missiles kan afvuren, net als een echte gevechtshelicopter.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar! Op=op

€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Regel het luchtruim met de Griffin HELO TC Assault, de touch-gestuurde RC helicopter die je kunt bedienen met je iPhone, iPod touch of iPad en die daarnaast ook missiles kan afvuren, net als een echte gevechtshelicopter. Er worden acht missiles meegeleverd.

Download de gratis HELO TC app op je iOS-apparaat, laad je iDevice in Flight HELO TC's Deck en je bent klaar om binnen in een van de twee manieren vliegen:
  • Touch Control: Gebruik een virtuele joystick op je Multi-Touch-display om de chopper te manoeuvreren.
  • Tilt to Steer Steer: Kantel je iOS-apparaat om de helikopter te besturen

De HELO TC Assault van Griffin wordt compleet geleverd met een precisie twin-rotor, op afstand bestuurbare helikopter en Flight Deck. De Flight Deck wordt aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van je iOS apparaat en vertaalt jouw commando's in infrarode signalen naar de helikopter.

De HELO TC app biedt functies die niet beschikbaar is bij andere RC helicopters, zoals Auto Land waarmee je de HELO TC kan laten landen met slechts een druk op de knop. Bekijk ook het filmpje.

Direct uit voorraad leverbaar!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten