Menu
Home - Apple iPad - iPad Air 1 - iPad Air accessoires -

Kanex Sydnee Recharge Station Black

€ 129,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 De Kanex Sydnee Recharge Station is een bijzonder stijlvolle manier om al je iOs device voorzien van een volle acculading.De Sydnee heeft de mogelijkheid om tot 4 iPads of iOS devices zoals je iPhone op te laden, tegelijkertijd. Elke individuele USB poort levert 2,1 Ampère aan stroom.

De Kanex Sydnee is uitermate geschikt als centraal laad systeem, laadt al je iOS-apparaten met vertrouwen op. De Sydnee zorgt voor een optimale toevoer van energie adequaat die nodig is om de iOS-apparaten op te laden.

Dit alles zonder wirwar of rommel - je de wirwar van draden wordt vereenvoudigd zonder concessies te doen door middel van het intelligent kabelbeheer.

Gebouwd met eenvoud in het achterhoofd, kan Sydnee overal worden ingezet op scholen, vergaderruimtes of thuis. Simpelweg je iOS device aansluiten en het opladen van je iPads start naadloos.

Direct uit voorraad leverbaar!

Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 129,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.