Menu
Home - Apple iPad - iPad Air 1 - iPad Air accessoires -

Mujjo Touchscreen Gloves Sandstone Female

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Je bent buiten, het is ijzig koud en je draagt regelmatig handschoenen. Je wilt een gesprek beantwoorden op je iPhone of je iPod touch biedenen maar het scherm reageert niet. In een poging om het gesprek op  tijd te beantwoorden moet je je handschoen uittrekken.

Dat is verleden tijd met de Mujjo gloves, die ervoor zorgen dat je je iPhone altijd kunt gebruiken. Daarnaast werken de Mujjo gloves met elke vinger en de handschoenen zorgen er dus voor dat alle tien je vingers functioneel zijn en blijven.De Mujjo gloves werken uiteraard ook in combinatie met je iPad.

De Mujjo gloves zijn verkrijgbaar in twee maten, een vrouwelijke variant en een mannelijke variant.  Door gebruik te maken van rekbare vezels past de handschoen perfect om iedere hand. De hoge kwaliteit handschoen is ontworpen om winter na winter mee te gaan. Bekijk ook het filmpje!

Maat: Female (S/M).

Direct uit voorraad leverbaar!

Foto('s):

Video('s): Mujjo gloves

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.