Menu
Home - iPhones - iPhone SE 2016 - iPhone 5S - Apple iPhone 4S - Accessoires -

COOKOO Bluetooth Watch Black on Pink

€ 124,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De COOKOO Watch is een stijlvol analoog horloge met multifunctionele functies door het verbinden van het horloge met je Apple iPhone.

Het COOKOO horloge informeert je constant  en realtime wat er gebeurt op je Apple iPhone door de koppeling via Bluetooth. Zelfs wanneer je je iPhone niet binnen handbereik hebt of wanneer deze in je tas of broekzak zit. Het COOKOO horloge heeft een stijlvol vormgegeven analoge wijzerplaat waarop alle relevante informatie met duidelijke pictogrammen worden weergegeven. Met de slimme interface kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van al je sociale netwerken.

De COOKOO watch is naast zijn stijlvolle uiterlijk ook waterdicht, hierdoor is het horloge ook uitermate geschikt voor tijdens het sporten. Met COOKOO App houdt je de controle over de waarschuwingen en meldingen die je ontvangt op de COOKOO watch. Gebruik de standaardinstellingen of je eigen instellingen op basis van je eigen levensstijl. Selecteer welke meldingen je wilt ontvangen en of je wilt worden gewaarschuwd door een pictogram, piep, of trillingen.

Kleur: Zwart/Roze.

Direct uit voorraad leverbaar!

Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 124,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.