Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - iPhones - iPhone SE - iPhone 5S - Apple iPhone 5C/4S - Apple iPhone 4S - Accessoires -

Withings Wireless Body Scale White

Withings Wireless Body Scale White
0 Reviews | Review toevoegen

De Withings Wireless Scale is een handige draadloze weegschaal die bijzonder nauwkeurig is en die tevens je BMI aangeeft tijdens het wegen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De Withings Wireless Scale is een handige draadloze weegschaal die bijzonder nauwkeurig is en die tevens je BMI aangeeft tijdens het wegen. Dankzij de Position Control technologie is je houding optimaal waardoor het wegen ook nauwkeurig is.

De Wireless Scale van Withings koppel je met je iPhone of iPad. Zodra dat gebeurd is houdt de Pulse je gewicht bij. Maar ook de je BMI en kun je je data inzien en analyseren via de gratis App, in de App kun je ook doelen stellen om je ideale gewicht te bereiken.

De weegschaal is te gebruiken voor het hele gezin, ieder kan zijn eigen gebruiksprofiel aanmaken. Als dat eenmaal is gebeurd snapt de Wireless Scale van Withings wie er op de weegschaal staat waardoor je niet steeds voor je profiel hoeft te kiezen. Handig!

Verbinden kan via Bluetooth of via het WiFi netwerk thuis. 

In de verpakking:

  • Withings WireLess Scale
  • Vier AAA batterijen
  • Handleiding
Kleur: Wit.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.