Menu
Home - Merken - Xqisit -

Xqisit FlipCover iPhone 5C Pink

Xqisit FlipCover iPhone 5C Pink
1 Reviews | Review toevoegen

De Xqisit FlipCover is, de naam zegt al, een luxe case met flap voor je nieuwe Apple iPhone 5C.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar!

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
De Xqisit FlipCover is, de naam zegt al, een luxe case met flap voor je nieuwe Apple iPhone 5C. 

Met de Xqisit FlipCover bescherm je je nieuwe Apple iPhone 5C tegen beschadigingen zonder in te leveren op gebruikersgemak, dit is mogelijk door de gemakkelijk te openen flap van de case. Alle aansluitingen en bedieningsknoppen blijven altijd bereikbaar.

Kleur: Roze.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Peter - 14-06-2015 22:52

Prima hoes.
Voorzien van een magneetsluitng aan de bovenkant. Voelt stevig en toch soepel aan. Geeft bij normaal gebruik een goede bescherming. Aan de onderkant voorzien van twee handige openingen waarvan er een voor de lightning kabel en een om eventuele een hoofdtelefoon aan te sluiten. Jammer is dat er geen derde opening aan de onderkant is voor de speaker. Hierdoor wordt het bel-geluid gedempt. Iets dat vooral als de telefoon in een tas zit, wat slechter hoorbaar wordt. Een tweede punt, dat overigens voor veel FlipCovers geldt, is dat bij het voeren van een gesprek men het klepje helemaal naar achteren kan vouwen. Hierdoor kan de microfoon die tussen de flitser en de camera zit worden afgedicht. Waardoor er vervorming kan optreden. Simpele oplossing: Het klepje niet helemaal omvouwen.
Conclusie: Een prima hoes voor een prettige prijs. 4 sterren

Laatst bekeken producten