Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - iPhones - iPhone Xs Max - iPhone Xs Max accessoires -

iPhone XS Max lenzen

Altijd al op zoek geweest naar een goede lens voor jouw iPhone XS Max? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De iPhone XS Max lenzen van Appelhoes zijn precies wat je zoekt. Nu maak je de perfecte kiekjes in een paar seconden met bijvoorbeeld de iPhone XS Max Fisheye lenzen of één van de andere iPhone XS Max lenzen kits. Zorg ervoor dat jouw iPhone XS Max een eyecatcher is met één van onze vele beschikbare lenzen. 
 


Weergave:
 

 

Met iPhone XS Max lenzen kits en lenzensets altijd voorbereid op pad

Of je nou bezig bent selfies te maken, de prachtige natuur te fotograferen of als fotograaf optreedt bij het huwelijk van je beste vriend of vriendin, met de iPhone XS Max lenzen van Appelhoes.nl ben jij voorbereid op alle situaties. Ben jij op zoek naar één specifieke lens of koop je liever een hele kit? Wij bieden alle mogelijkheden aan. Naast ons breed assortiment aan lenzensets, hebben wij ook fisheye lenzen, telelenzen, wide angle lenzen en macrolenzen. 

iPhone XS Max Fisheye lenzen en telelenzen

In onze webwinkel hebben we een breed aanbod aan verschillende lenzen voor verschillende situaties en locaties. We hebben Fisheye lenzen, telelenzen en natuurlijk onze verschillende lenzenkits. Met een Fisheye lens maak je grappige, maar ook hele bijzondere shots voor bijvoorbeeld een fotoalbum of van een prachtige zonsondergang. Met de telelens van Appelhoes kan je objecten die erg ver zijn, gemakkelijk beeldvullend in beeld krijgen. Ideaal als je met je iPhone XS Max op een aardige afstand bent van het object dat je wilt fotograferen.

Wide angle lenzen en macro lenzen voor de iPhone XS Max

Los van de Fisheye lenzen en telelenzen van Appelhoes, hebben wij ook Wide angle lenzen speciaal voor de iPhone XS Max. Houd jij ervan om architectuur, interieur of landschappen met jouw iPhone XS Max te fotograferen? Dan is deze lens ideaal voor jou. Met de wide angle lens krijg je grotere oppervlaktes gefotografeerd zonder daarvoor extra te hoeven bewegen. Wide angle lenzen iPhone XS Max zijn voordelig en snel te verkrijgen via de webshop.
Daarentegen kan je met de macro lenzen van Appelhoes de kleinste objecten fotograferen met behulp van jouw iPhone XS Max. Met de macro lens kan je extreme close-ups maken van objecten. Denk hierbij aan insecten, gezichten maar ook andere materialen. 

iPhone XS Max lens kopen? Bestel snel online bij Appelhoes!

Een iPhone XS Max lens kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Heb jij jouw keuze kunnen maken tussen een lenzen kit, een van de wide angle lenzen iPhone XS Max, fisheye lens of toch de micro lens? Dan is het tijd om jouw bestelling te plaatsen. Vergeet niet onze overige leuke accessoires te bekijken die ideaal passen bij jouw iPhone XS Max. Je bestelt bij ons snelen gemakkelijk. Bij het plaatsen van je bestelling kan je kiezen voor de gewenste betaalmethode. Bestel jij je lenzen voor 22:00 uur? Dan wordt het dezelfde werkdag gratis verzonden.