Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - Belkin -

Belkin Boost Up Qi 7,5 watt draadloos oplaadstation Wit

Belkin Boost Up Qi 7,5 watt draadloos oplaadstation Wit
Reviews | Review toevoegen

Het Belkin Boost Up draadloos oplaadstation zorgt voor het draadloos opladen van je iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 64,50
€ 49,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het Belkin Boost Up draadloos oplaadstation zorgt voor het draadloos opladen van je iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X.

Met de komst van de nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X is he t mogelijk geworden je iPhone draadloos te kunnen opladen. Met de Belkin Boost Up gaat dat heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is je iPhone op het station te leggen en voila, je iPhone gaat zich opladen via de Qi standaard. Dit is de snellere oplader van Belkin met een maximale oplaadsnelheid van 7,5 watt Watt. 

Aan het ledje kun je zien of je iPhone zich oplaadt en op het scherm van je iPhone uiteraard ook. Je kunt je iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X ‘kaal’ opladen (zonder hoesje) maar ook met hoesje. Het oppervlak van de Belkin is niet glad, dus je iPhone glijdt er ook niet vanaf. Bij deze Belkin Qi draadloze iPhone oplader wordt ook een voeding meegeleverd. Het is dus inpluggen en klaar!

Belkin Boost Up iPhone 7,5 Watt draadloos Qi oplaadstation Wit kopen bij Appelhoes

Je iPhone draadloos opladen? Het kan met de Belkin Boost Up draadloos oplaadstation. Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden.

In de verpakking:

  • Belkin Boost Up draadloos oplaadstation 7,5 Watt
  • Adapter met voedingsnoer
  • Kleur: Wit

Review toevoegen

Om spam te voorkomen keuren we eerst je review goed voordat hij zal verschijnen op deze pagina. Dank voor je feedback!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 17252 beoordelingen