Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken - iPhone Xr -

iPhone Xr cases

Apple's iPhone Xr is een prachtig apparaat, maar schoonheid is vaak kwetsbaar. Voor de bescherming van je iPhone Xr kies je voor een hoge kwaliteits iPhone Xr cases die tegen een stootje kan. Bij Appelhoes voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!


Hoge kwaliteits iPhone Xr cases 

Apple's iPhone Xr is een prachtig apparaat, maar schoonheid is vaak kwetsbaar. Als je buiten werkt in alle weersomstandigheden, graag op avontuur gaat of gewoon je iPhone Xr vaker dan gewenst laat vallen, dan moet je zeker overwegen om te investeren in een van de robuuste, hoge kwaliteits iPhone Xr cases die tegen een stootje kunnen. Sommige bieden bescherming tegen ongewenste valpartijen, andere zijn weersbestendig en een deel doet beide. Appelhoes heeft een ruim assortiment van de beste robuuste iPhone Xr hoesjes, maar je zult merken dat we ook een groot aantal beschikbaar hebben voor oudere modellen. Als je jouw telefoon in elke situatie echt veilig wilt houden, dan hebben wij bij Appelhoes gegarandeerd de beste iPhone Xr cases voor jou!

iPhone Xr cases in kleuren en designs

Robuuste iPhone cases kunnen duur zijn, maar in de meeste gevallen zijn ze het waard. Deze hoesjes bieden degelijke bescherming wanneer je iPhone Xr ongemerkt en onbedoeld tegen de grond gaat. Zo is de iPhone Xr slimcase zodanig getest, dat je er zeker van kunt zijn dat je iPhone zo goed mogelijk beschermd is. De bescherming van de 360 iPhone Xr case strekt zich dan weer uit rond het geheel van de behuizing, met beschermingslagen in de bumper om de angel uit elke botsing te halen. De thin iPhone Xr case heeft een behuizing die relatief dun is en comfortabel is om vast te houden, maar biedt tegelijkertijd optimaal bescherming. Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop voor hoge kwaliteit hoesjes in verschillende kleuren en designs. 

Kies jouw Apple iPhone Xr case in onze webshop

Apple heeft voor elk wat wils als het gaat om een goede bescherming van je iPhone Xr. Er zijn iPhone cases van Apple die een heldere, krasbestendige behuizing van polycarbonaat combineren met een flexibel frame en versterkte hoeken. Je iPhone zal het waarschijnlijkst op een van zijn hoeken vallen als je hem laat vallen, dus het ontwerp van zo’n hoes zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vallen. Wil je misschien liever een iPhone Xr case kopen die absoluut waterdicht is, dan zijn de modellen die we bij Appelhoes hebben zeker de moeite van het bekijken waard. Met deze hoezen krijg je volledige dekking, dus geen enkel deel van je iPhone wordt blootgesteld aan de weerselementen. Ideaal bij het skiën en andere outdooravonturen.

iPhone Xr case kopen? Bestel snel bij Appelhoes!

Apple biedt met haar hoge kwaliteit hoesjes robuuste bescherming aan haar smartphones. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone Xr case met een klassieke dubbellaagse behuizing, een flexibele TPU-schaal, een harde afdekking van polycarbonaat en luchtzakken voor een solide valbeveiliging. Bij Appelhoes vind je ook hoezen met nauwkeurige openingen en een handige pop-out standaard op de achterkant, met of zonder schermbeschermer, maar uiteraard kun je de laatste koppelen aan een schermbeschermer voor echte gemoedsrust. Robuuste hoezen kunnen duur zijn, maar toch hebben wij verrassend betaalbare modellen. Kopen of bestellen van je iPhone Xr cases kan snel, gemakkelijk en veilig online bij Appelhoes!


Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 17248 beoordelingen