Kiyoh beoordelingen
Menu

Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!

Gratis verzending in NL

Whatsapp: 06 2864 3400

Home - Apple MacBook -

USB-C hubs

Bij een MacBook is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten. In zo’n geval is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden van USB-C hubs. Kijk dan zeker in het assortiment van Appelhoes. Wij zijn al vele jaren een echte specialist als het gaat om producten van Apple en alle mogelijke toebehoren. Ben je op zoek naar de beste USB-C hubs, een USB-C-hub met HDMI-aansluiting? Je vindt ze bij ons op voorraad. Voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Kanex USB-C naar USB kabel White
€ 14,95
Bestellen
Kanex USB-C naar USB adapter White
€ 19,00
Bestellen
Belkin USB-C naar USB adapter Black
€ 19,95
Bestellen
Belkin USB-C naar USB A kabel Black
€ 29,95
Bestellen
Belkin USB-C naar USB C kabel Black
€ 29,95
Bestellen
Kanex USB-C naar VGA adapter White
€ 29,95
Bestellen
Satechi USB-C SD kaart lezer Zilver
€ 29,95
Bestellen
Satechi USB-C hub Space Grey
€ 39,95
Bestellen
Satechi USB-C hub Zilver
€ 39,95
Bestellen
Kanex USB-C Card Reader Space Grey
€ 41,95
Bestellen
MacAlly USB-C Hub White
€ 44,95
Bestellen
Satechi USB-C SD kaart hub Zilver
€ 49,95
Bestellen
MacAlly USB-C Hub + Ethernet White
€ 54,95
Bestellen
Satechi USB-C HDMI hub Space Grey
€ 59,95
Bestellen
Satechi USB-C HDMI hub Zilver
€ 59,95
Bestellen
Satechi USB-C HDMI hub Rose Goud
€ 59,95
Bestellen
Satechi USB-C HDMI hub Goud
€ 59,95
Bestellen
HyperDrive USB-C 5 in 1 hub Space Grey
€ 79,95 € 64,00
Bestellen
HyperDrive USB-C 5 in 1 hub Silver
€ 79,95 € 64,00
Bestellen
Pack Smooch Cable sleeve Grijs
€ 64,95
Bestellen
Pack Smooch Cable sleeve Lichtgrijs
€ 64,95
Bestellen
Satechi Pro USB-C Thuderbolt hub Space Grijs
€ 95,00 € 88,00
Bestellen
HyperDrive USB-C Thunderbolt hub Space Grey
€ 119,95 € 95,00
Bestellen
HyperDrive USB-C Thunderbolt hub Silver
€ 119,95 € 95,00
Bestellen
HyperDrive Ultimate USB-C hub Grijs
€ 149,00
Bestellen
HyperDrive Ultimate USB-C hub Zilver
€ 149,00
Bestellen

Ruim assortiment MacBook USB-C hubs

Appelhoes levert een zeer uitgebreid assortiment MacBook USB-C hubs. Weet je hoeveel aansluitpoorten je nodig hebt? Wij hebben Apple USB-C hubs met diverse hoeveelheden aansluitingen. Je kunt uiteraard kiezen voor Mac USB-C hubs met exact het aantal aansluitingen dat je voor ogen hebt. Maar wie weet wil je over een tijdje wel meer? Dan is het verstandig om te zoeken naar Macbook USB-C hubs met extra aansluitpoorten zodat je nooit tekort komt. Appelhoes heeft ook speciale MacBook Pro hubs voor diegenen die een Mac in hun bezit hebben of willen aanschaffen.

MacBook Pro 12-, 13- en 15 inch hubs

Ben je op zoek naar een kwalitatieve hub voor je MacBook 12 inch of zoek je juist een MacBook Pro 13 hub? Appelhoes biedt je vele mogelijkheden zodat je altijd de juiste hub USB-C voor je MacBook 12 kunt vinden. Wij hebben de best passende hub voor je MacBook 12 met bijvoorbeeld HDMI-aansluitingen, een slot voor je SD-kaart en nog vele andere uitbreidingsopties. Ook als je een Mac Pro 15 hebt, kun je bij ons kiezen uit vele USB-C hubs voor je Macbook Pro 15 inch.

USB-C Docking stations

Wil je tegelijkertijd je MacBook opladen en laten communiceren met andere apparaten? Kies dan een van onze praktische USB-C docking stations. Van een MacBook USB dock ga je veel profijt en gebruiksgemak ervaren. Met een USB-C dock voor je MacBook Pro werk je comfortabeler, sneller en continu. Wat je ook zoekt voor je MacBook of MacBook Pro, Appelhoes heeft Apple USB-C docks en USB-C splitters van diverse merken met veel extra mogelijkheden. Het overgrote deel leveren we uit voorraad zodat jij ze snel in huis hebt.

De beste USB-C adapters online bestellen

USB-C adapters kun je bij Appelhoes gemakkelijk en snel online bestellen. Wij hebben in Nederland een van de uitgebreidste assortimenten als je snel adapters met USB-C en  Macbook USB-C adapters nodig hebt. Voor je Apple USB adapter is het slim om in zee te gaan met een leverancier die ook echt bekend staat als specialist op het gebied van alle producten van Apple. Appelhoes levert niet alleen USB-C adapters, maar kan je ook met goede adviezen van dienst zijn als je niet zeker weet welke hubs voor jou geschikt zijn.

USB-C multiport adapters

Onze USB-C multiport adapters zijn handige extra´s voor bij een Mac. Wat voor apparatuur je ook wilt aansluiten, met de multiports voor USB heb je altijd ruimte en snelheid genoeg. Maak een keuze uit onze ruime voorraad USB-C multiports.

USB-C hub kopen? Bestel eenvoudig online bij Appelhoes!

Een USB-C hub kopen doe je bij Appelhoes. Een USB hub bestellen kan bij ons eenvoudig online, waardoor het jou bijna geen tijd en helemaal geen moeite kost. Ons aanbod is heel uitgebreid, waardoor het eenvoudig is de USB-C adapter te kopen die jij zoekt. Wacht niet langer en ga ervoor om een USB splitter te kopen waarop jij moeiteloos al jouw apparaten kunt aansluiten.

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 16452 beoordelingen