Menu
Home -

Je bestelling betalen

Veilige betaling van je bestelling

Bij het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor een betaalmethode van je keuze.  Uiteraard is betalen bij ons altijd veilig en betrouwbaar via een beveiligde verbinding.  

Je kunt bij ons betalen op vele verschillende manieren:

 
Betaalmethode Kosten Verwerking
iDeal Gratis Direct
Achteraf betalen via AfterPay 0,95 euro Direct
PayPal 2,5% Direct
Creditcard / MasterCard / Visa / AMEX 2,5% Direct
BitCoin Gratis Direct
MisterCash / Ban Contact / Belfius / KBC Gratis Direct
Achteraf betalen via AfterPay Belgie 0,95 euro Direct
Achteraf betalen via AfterPay Zakelijk (B2B) 0,95 euro Direct
Contant tijdens ophalen Gratis Direct
 

De betaalmethodes 

iDeal
Een betaling met iDeal doe je via je eigen bank, dit kan de bank-app zijn of via internetbankieren. Je kunt hiermee direct betalen en je bestelling wordt ook direct verwerkt.

Achteraf betalen via AfterPay
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. Ook ontvang je een e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.

Creditcard
Een betaling met Creditcard is ook geen probleem. Je kunt betalen met een MasterCard, Visa-card of American Express kaart. Je kunt direct betalen en je bestelling wordt ook direct verwerkt.

PayPal
Een betaling via PayPal doe je via een eigen PayPal rekening waaraan je je bankrekening of creditcard kunt koppelen. Een betaling via PayPal is ook direct geregeld en bevestigd.

MisterCash / BanContact / Belfius / KBC / CBC
Een direct betaling via een Belgische bank kun je eenvoudig en snel een betaling maken, via je eigen bank. Je bestelling wordt ook direct verwerkt.

Achteraf betalen via AfterPay in België
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Via de website van AfterPay kun je elk betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig. Ook ontvang je een e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.

BitCoin
Je kunt je bestelling ook via BitCoin bij ons betalen. Tijdens het afrekenen wordt het bedrag van je bestelling up-to-date koers omgerekend naar BTC waarna je je betaling kunt afronden. 

Achteraf betalen via AfterPay (zakelijk, B2B)
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Per email ontvang je betaaloverzicht waarmee je kunt betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.

B2B Intracommunautaire levering binnen Europa
Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij je bestelling leveren met een 0% BTW factuur. Hiervoor vul je je geldige BTW-nummer in bij het afrekenen van je bestelling.  Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren.