Kiyoh beoordelingen
Menu
Home - Merken -

iPhone Xr

Apple iPhone Xr specificaties 

Zoals elk jaar zal Apple in september nieuwe iPhones lanceren. Een van de verwachte modellen is de iPhone Xr. De Apple iPhone Xr zal hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd worden als de betaalbare opvolger van de iPhone 8-serie. De iPhone Xr van Apple zal veel weg hebben van de iPhone X, hoewel je bij de iPhone Xr kenmerken zult zien die ook doen denken aan de iPhone 8. Onder de iPhone Xr specificaties zul je zeker een Retina-display van 6,1 inch tegenkomen. Ook is deze smartphone uitgerust met een 12 MP camera, Face ID, een vingerafdrukscanner en zal hij iOS 12 als operating system gebruiken. De zeer snelle Apple 12-chip zal zorgen voor optimale prestaties en met een standaard geheugen van 64 MB, uit te breiden naar 256 MB heb je voldoende ruimte voor veel apps of foto's. Apple brengt nooit een nieuwe iPhone uit zonder accessoires die precies passen bij het nieuwe model en jou als gebruiker veel voordeel en gebruiksgemak gaan opleveren. 

Bescherming van je iPhone Xr

Je iPhone Xr van bescherming voorzien, spreekt eigenlijk vanzelf. Je gaat je toestel namelijk heel veel gebruiken en een ongelukje zit helaas in een klein hoekje. Bij Appelhoes vind je een ruime keuze in bescherming voor je iPhone Xr. Wij zijn gespecialiseerd in accessoires en beschermhoesjes voor alle mogelijke Apple producten. Ook al is je iPhone van 2018 nog niet overal op de markt te verkrijgen, wij hebben al geïnvesteerd in sleeves, backcases, flipcases en walletcases voor je nieuwe iPhone Xr. Alle beschermhoesjes die wij je aanbieden, zijn gemaakt volgens de strenge kwaliteitseisen die we van Apple gewend zijn. Naast hoesjes koop je bij ons ook screenprotectors als bescherming en je mag vertrouwen op een perfecte passing. Onze beschermhoesjes leveren we in diverse materialen en kleuren, zodat je altijd een hoesje vindt die goed past bij jouw wensen en smaak.

Selecteer en kies jouw iPhone Xr accessoire, hoesje of case bij Appelhoes!


Als je bij Appelhoes een beschermhoesje voor je iPhone van 2018 bestelt, zal deze rekeninghouden met de positie van de camera, de slots en alle iPhone Xr specificaties die van belang zijn voor een perfecte passing. Alle iPhone Xr cases zijn zo nauwkeurig gemaakt dat je geen enkele hinder zult ondervinden als je jouw smartphone van Apple wilt gebruiken. Naast handige iPhone Xr hoesjes vind je in het assortiment van Appelhoes ook mooie iPhone Xr accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kabels, speciale lenzen om nog mooiere foto's te schieten, powerbanks, maar ook een handige draadloze oplader. Als je jouw nieuwe Apple iPhone ook wilt gebruiken in de auto of tijdens het sporten, is het zeker interessant om een kijkje te nemen in ons assortiment. Via Appelhoes bestel je jouw nieuwe autohouder, auto-oplader, fietshouder of sportband, zodat je onderweg altijd bereikbaar bent, maar 

 


Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 17248 beoordelingen