Kiyoh beoordelingen
Menu

Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!

Gratis verzending in NL

Whatsapp: 06 2864 3400

Home -

Je bestelling betalen


Tijdens het plaatsen van je bestelling via onze website kom je op onze beveiligde SSL betaalpagina terrecht. Al de ingevoerde gegevens op de beveiligde pagina worden beveiligd en daarmee is ook de veiligheid gegarandeerd. 

Je kunt bij ons betalen op vele verschillende manieren:

 
    Betaalmethode   Kosten Verwerking
    iDeal   Gratis Direct
    Bankoverschrijving   Gratis 1 werkdag
    Internationale bankoverschrijving   Gratis 1-3 werkdagen
    PayPal   2,5% Direct
    Creditcard   2,5% Direct
    BitCoin   Gratis Direct
    Mister Cash/ Ban Contact   Gratis Direct
    Rembours   9,95 euro Direct
    AfterPay / Nederland Achteraf Betalen   0,95 euro max. 1 werkdag
    AfterPay / België Achteraf Betalen   0,95 euro max. 1 werkdag
    AfterPay / Business to Business (B2B)   0,95 euro max.1 werkdag
    Contant   Gratis Direct
 

 iDeal  

Gemakkelijk betalen via je eigen bank. Als je internetbankieren hebt kun je altijd betalen met iDeal. Op de betaalpagina log je in bij je eigen bank en boekt vervolgens het bedrag naar ons over. Het voordeel van de iDeal betaling is dat de betaling gelijk voldaan is, waardoor je bestelling dus ook gelijk in behandeling wordt genomen.

Achteraf betalen met AfterPay   

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Appelhoes.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk ook voor een van onze andere betaalmethodes kiezen.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je ook door naar het consumentendeel van de AfterPay website

Let wel: Mochten er vragen zijn over de ontvangen factuur of problemen ontstaan met de betaling is AfterPay het aanspreekpunt, betaal op tijd en voorkom problemen!
 
AfterPay België      

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Appelhoes.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00 euro.

Kiest u voor het eerst voor AfterPay? Dan vragen wij u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je ook door naar het consumentendeel van de AfterPay website


Vooraf overmaken

Je kunt je bestelling ook betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Helaas is het wel zo dat hierdoor je bestelling niet gelijk in behandeling wordt genomen en het dus meestal 1 werkdag langer duurt voordat je bestelling wordt verzonden. Onze bankgegevens zijn te vinden in de orderbevestiging die je ontvangt. Betaal je vanuit het buitenland is de kans groot dat het langer duurt dan een werkdag. Wij versturen je bestelling wanneer wij de betaling hebben ontvangen.
 PayPal    

Gemakkelijk betalen door middel van je emailadres. Met PayPal betalen kost wel iets extra's. Ook bij PayPal geldt dat je bestelling gelijk in behandeling wordt verwerkt en verzonden.
Creditcard 

Gemakkelijk betalen door middel van je Creditcard. Met je Creditcard betalen kost wel iets extra's. 
Bitcoin        

Bij Appelhoes kun je ook met Bitcoin betalen, de wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie en is daardoor altijd actueel.
Contant betalen

Als je je bestelling bij ons op komt halen in Maassluis, kun je uiteraard ook contant betalen. 
Rembours 

Als je je bestelling met rembours via PostNL wilt ontvangen kan dat ook. Kosten hiervoor zijn 9,95 euro bovenop de standaard verzendkosten. Met rembours betaal je de kosten van je bestelling aan de postbode.
Mister Cash / BanContant   

Gemakkelijk betalen vanuit België via je eigen bank. Met Mister Cash / BanContant kun je als Belgische rekeninghouder online aankopen doen via je bankpas. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je betaling is ook direct verwerkt.
AfterPay  Business to Business (B2B)   

AfterPay voert voor ons ook het volledige achteraf betaalproces uit bij zakelijke klanten en business to business bestellingen in Nederland. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Appelhoes.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een hoger bedrag.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Het is hierbij van belang alle gegevens juist in te voeren. Voor een Business to Business betaling heeft AfterPay de bedrijfsnaam, het KVK nummer, adres en BTW nummer nodig.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk ook voor een van onze andere betaalmethodes kiezen.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je ook door naar het consumentendeel van de AfterPay website

Let wel: Mochten er vragen zijn over de ontvangen factuur of problemen ontstaan met de betaling is AfterPay het aanspreekpunt, betaal op tijd en voorkom problemen!

B2B Op Rekening

Voor grote zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een betaling achter op rekening.

Bij kleinere bestellingen (tot 750 euro) kun je hiervoor gebruik maken van AfterPay Business to Business zoals hierboven aangegeven.

Bij de grotere bestellingen of zakelijke bestellingen vanuit Belgie kan een op rekening levering worden aangevraagd via vraag@appelhoes.nl
B2B Intracommunautaire levering binnen Europa

Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij uw bestelling leveren zonder BTW. Dit is alleen mogelijk als u contact met ons opneemt voor het plaatsen van de bestelling. Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren. 
Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 16822 beoordelingen