Menu
Home - Merken - Catalyst -

Catalyst Waterproof case iPhone 6 Plus White

Catalyst Waterproof case iPhone 6 Plus White
1 Reviews | Review toevoegen

De Catalyst Waterproof case is een slanke waterdichte case voor je iPhone 6 Plus met een doorzichtige achterkant.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct leverbaar + gratis verzending!

€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Catalyst Waterproof case is een slanke waterdichte case voor je iPhone 6 Plus met een doorzichtige achterkant. De Catalyst Waterproof case is ontworpen met vrijheid in gedachte rond en in het water. De case is dan ook waterdicht tot 5 meter (gecertificeerd met de IP68 rating), maar functioneel genoeg om elke dag te gebruiken.

Catalyst heeft met de Waterproof case een combinatie verwezenlijkt door een case te ontwerpen die bestand is tegen veel extreme omstandigheden maar toch functioneel blijft om altijd te blijven gebruiken en niet geheel onbelangrijk om geen afbreuk te doen aan het design van je iPhone 6 Plus. De voor- en achterkant is immers volledig doorzichtig. Ook kun je gebruik blijven maken van TouchID als je iPhone 6 Plus in de case zit.

Daarnaast is de Catalyst Waterproof case ook getest en gecertificeerd om te voldoen aan de US Department of Defense Standard 810G richtlijn. De Catalyst WaterProof case is ontworpen om je iPhone te beschermen tegen extreme omstandigheden zoals vuil, zand, water (tot 5 meter), schokken (tot 2 meter) en trillingen. 

Het installeren van de case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. Je klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

De hoogtepunten van de Catalyst Waterproof case:

- Volledig waterdicht tot 5 meter
- Bescherming tegen vallen tot 2 meter hoogte
- Gemakkelijkste installatie
- Je iPhone blijft volledig te gebruiken inclusief TouchID

In de  verpakking:

  • Catalyst Waterproof case iPhone 6 Plus
  • Kleur: Wit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Siebren - 08-07-2015 23:29

Prima case, nog niet aangedurfd om er mee te water te gaan, nadeel de frontcamera is niet meer bruikbaar ivm de folie die alle foto's wazig maakt.

Laatst bekeken producten