Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - al onze merken -

Morpheus M4S fietshouder

De Morpheus M4S iPhone fietshouder is een betrouwbaar systeem om je iPhone veilig op je fiets te monteren. De cover beschermt je telefoon tegen regen, vuil en stof. De telefoonhouders zijn o.a. leverbaar voor iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone 6S.Weergave:
 

Morpheus M4S iPhone fietshouder

Het Duitse merk Morpheus Labs is lang op zoek geweest naar een betrouwbare en toch eenvoudige manier om je iPhone op fiets of motorfiets te monteren. Met het Morpheus M4S systeem is dat gelukt. Deze iPhone fietshouder is stevig en solide en is daarom een veilige oplossing om je iPhone op de fiets te gebruiken. Alle sluitstukken zijn gemaakt van roestvrijstaal en gaan daarom jaren mee. Zo kun je lang genieten van je product.

Aanvullende producten Morpheus M4S 

Naast een uitgebreid assortiment in houders voor op de fiets heeft Morpheus Labs ook aanvullende producten ontworpen om het meest uit je telefoonhouder te halen! Denk aan een houder voor op de motorfiets en een extra houder voor als je meerdere fietsen hebt. 

Morpheus iPhone fietshouder kopen bij Appelhoes?

Ook kun je kiezen uit drie verschillende kleuren zoals zwart, grijs en oranje. Weet je al welke fietshouder van Morpheus Lab je wilt hebben? Bestel dan eenvoudig de fietshouder naar jouw keuze nu bij Appelhoes. Wanneer je het product voor 22:00 uur besteld, worden dezelfde dag je producten gratis verzonden!