Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - Spigen -

Spigen iPhone 12 Pro hoesjes

Jouw Spigen iPhone 12 Pro hoesje gevonden? Bestel voor 22:00 uur, zodat je vandaag gratis wordt verzonden.Weergave:
 

Een Spigen iPhone 12 Pro hoesje

Je hebt net een nieuwe iPhone 12 Pro gekocht en je weet nu al dat je hem veel gaat gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid en de ongekende mogelijkheden van je smartphone zullen ervoor zorgen dat je nooit de deur uitgaat zonder hem mee te nemen. Dan loop je wel risico's. Je toestel kan vuil raken, je scherm zal vingerafdrukken laten zien en ook is er een kans op krassen, beschadigingen of valgevaar. Bescherm je toestel met een van onze beschermende Spigen iPhone 12 Pro hoesjes. Je toestel blijft in goede conditie en zal probleemloos blijven werken in een van onze Spigen iPhone 12 Pro cases. Appelhoes biedt je een ruime collectie die je eenvoudig online bestelt.

Goede Spigen iPhone 12 Pro bescherming voor je telefoon

Hou je van de vormgeving en het uiterlijk van je iPhone 12 Pro en wil je deze zoveel mogelijk respecteren? Kies dan voor een backcase of bumpercase, in combinatie met een screensaver. Deze Spigen  iPhone 12 Pro zijn gemaakt van krasvast kunststof, in combinatie met schokabsorberende materialen. Een apart te bestellen screensaver beschermt je gevoelige scherm.

Hoesjes en accessoires van Spigen voor je iPhone 12 Pro

Appelhoes is gespecialiseerd in accessoires voor alle mogelijke Apple devices. Wij doen zaken met uiteenlopende leveranciers en leveren onze Spigen iPhone 12 Pro cases en accessoires uit voorraad. Bestel Lightning kabels, autohouders en fietshouders voor je iPhone 12 Pro online en plaats je order vóór 22.00 uur als je het de volgende dag al in huis wilt hebben. Appelhoes levert in Nederland zonder verzendkosten uit.