Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - Twelve South -

Twelve South iPhone 11 + iPhone 11 Pro hoesje

Je gebruikt iPhone dagelijks en wilt hem goed beschermen. Met onze perfect passende Twelve South iPhone 11 hoesjes bescherm je jouw smartphone tegen krassen, vallen en vuil. Bestel je Twelve South bescherming online bij Appelhoes, al sinds 2009 specialist in Apple-accessoires.Weergave:
 


Bezig met laden...
Twelve South BookBook iPhone 11 hoesje Bruin
(3)
€ 59,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad
Twelve South BookBook iPhone 11 Pro hoesje Bruin
(2)
€ 59,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad
Twelve South BookBook iPhone 11 Pro Max hoes Bruin
(0)
€ 59,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad
Twelve South BookBook iPhone 11 hoesje Zwart
(1)
€ 69,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad
Twelve South BookBook iPhone 11 Pro hoesje Zwart
(0)
€ 69,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad
Twelve South BookBook iPhone 11 Pro Max hoes Zwart
(0)
€ 69,00
Tijdelijk uitverkocht Geen voorraad

De voordelen van Twelve South iPhone 11 hoesjes

Hoewel je iPhone 11 een betrouwbaar en solide apparaat is, bestaat er helaas toch een kans dat hij vuil wordt of beschadigd raakt. Wees verstandig en bescherm je toestel tegen negatieve invloeden van buitenaf met een van onze beschermhoesjes. Wij hebben Twelve South iPhone 11 cases die met name de achterkant en de zijkant beschermen. Met een screenprotector als extra accessoire is je scherm ook in goede handen. In ons assortiment vind je ook Twelve South iPhone 11 covers die je gehele toestel beschermen. Vaak hebben ze extra opties, zoals sleuven voor je pasjes. Alle Twelve South iPhone hoesjes uit onze collectie zijn gemaakt door topTwelve Southen. Alle typen hoesjes passen naadloos op je toestel.

Zo beschermen de Twelve South BookBook hoesjes jouw iPhone 11 Pro.

Een kapot scherm, barsten aan de buitenkant, krasjes; welke iPhone gebruiker heeft ze niet? Juist ja, die iPhone bezitters die voor de Twelve South iPhone 11 Pro hoesjes van Appelhoes kiezen. De cases sluiten naadloos aan op jouw iPhone 11 Pro, waardoor deze meteen beschermd wordt. Er zijn cases verkrijgbaar die je dichtklapt en daardoor jouw smartphone volledig bedekken. Andere hoesjes gaan alleen om de zij- en achterkant van de telefoon. De screenprotector gaat krassen tegen, zonder iets te veranderen aan het design. Je iPhone check je soms maar liefst 50 keer per dag, dus het is zeker de moeite om te investeren in het behoud ervan.

Koop jouw Twelve South BookBook hoesje bij Appelhoes

Wil je jouw iPhone een personal touch geven met Twelve South iPhone accessoires? Of gaat het je puur om het beschermen van het apparaat? Het maakt niet uit, want bij Appelhoes haal je exact het hoesje dat je in gedachten hebt. En als je het wil, wil je het natuurlijk direct. Daarom werkt Appelhoes met korte levertijden, waardoor je het hoesje al heel snel in huis hebt.