Menu
Home - Merken - MacLocks -

MacLocks Lock and Security Case MacBook Air 11 inch

€ 79,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
MacLocks, het beste merk voor de beveiliging voor je Apple hardware. Sinds 1986 is men bezig met het maken van de beste sloten en andere soorten beveiliging van Macs. Veilig je iMac, iPad of MacBook achterlaten wanneer je even de deur uit gaat.

De MacLocks Lock and Security case voor de je MacBook Air 11 inch bestaat uit twee delen. Een hardcase en een slot. Het eerste component van het gepatenteerde MacBook Air 11 inch slot is een hardcase die je ook als bescherming kunt gebruiken. En aangezien de Air geen ingang heeft voor een beveiligingslot heeft de MacLocks Security case deze ingebouwd.  Zodra de case en het slot aan elkaar vast zitten, kan je MacBook Air nooit uit de Security case worden gehaald zonder schade.

Evenzo zal de sterke staalkabel voor extra zekerheid zorgen. De kabel is zeer slank en de lock-kop heeft de kleinste diameter van elke computer slot ter wereld. Dit maakt het MacBook Air slot flexibel en licht en niet te vergeten een stijlvolle oplossing, zodat je je Air zonder problemen overal mee kunt nemen en neer zetten!

Direct uit voorraad leverbaar!

Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 79,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.