Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - Merken - al onze merken -

be.ez

Het merk be-ez maakt al geruime tijd sleeves speciaal en specifiek voor verschillende MacBooks.

Kies hieronder voor de maat van je keuze, of scrol verder voor het complete assortiment van be-ez. Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!Weergave:
 

Ben jij op zoek naar een sleeve voor je nieuwe MacBook? Bekijk dan het assortiment van be-ez. De sleeves van be-ez kenmerken zich door het gebruik van LRPU ofwel traagschuim. Dit materiaal zorgt voor de beste bescherming van je MacBook, net waarnaar je op zoek bent bij een MacBook sleeve. Daarnaast is het ontwerp zo dat de ritsen van de sleeve nooit je MacBook kunnnen raken.

Sleeve van be-ez voor je MacBook kopen bij Appelhoes?

De producten van be-ez zijn beschikbaar voor elke MacBook, zoals de 13 inch MacBook Air, 13 inch MacBook Pro Retina of de 12 inch MacBook. Voor elke MacBook heeft be-ez een grote reeks kleuren beschikbaar, zodat er altijd een kleur aanwezig is die je bevalt.

sleeve van be-ez bij Appelhoes kopen.

Bestel je een product van be-ez bij Appelhoes dan ben je altijd verzekerd van onze goede service. Plaats je de bestelling voor 22:00? Dan sturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag op en heb je je nieuwe sleeve van be-ez binnen 24 uur in huis.