Menu

filter_listFilters

  • Filters
  • 0
    Onbeperkt
    Toon producten
Home - iPhones - iPhone 12 Max -

iPhone 12 Max screenprotector

Scoor jouw nieuwe set iPhone 12 Max screenprotectors bij Appelhoes. Voor 22:00 uur besteld, vandaag gratis verzonden.


Weergave:
 

iPhone 12 Max screenprotector: een must voor je smartphone

Het scherm is een cruciaal onderdeel van je iPhone 12 Max. Daar wil je dus geen krassen of barsten in hebben. Om het 6,1 inch scherm zoveel mogelijk schadevrij te houden, mag een screenprotector dan ook niet ontbreken. Een screenprotector voorkomt trouwens niet alleen beschadigingen, maar ook vuil, vingerafdrukken en aantasting door vloeistoffen. Bij Appelhoes vind je de beste iPhone 12 Max screenprotector. Er is keuze uit meerdere uitvoeringen, waaronder folie en een coating van vloeibaar glas. Screenprotectors zijn altijd transparant. Vanzelfsprekend kan je gewoon swipen, chatten, in- en uitzoomen en op links, filmpjes en afbeeldingen klikken.

Heb je liever een iPhone 12 Max screenprotector van glas?

Glazen iPhone 12 Max screenprotectors horen tot de meest verkochte telefoonbeschermers. Ze zijn gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit. Ook dit lichtgewicht beschermlaagje heeft verder geen invloed op de gebruiksmogelijkheden van je toestel. Het glas is dus net zo touch-gevoelig als andere protectormaterialen. Bij een folie, glascoating of glass screenprotector iPhone 12 Max zijn accessoires voor het vastzetten ervan altijd inbegrepen. Bijvoorbeeld een complete plaatsings- of montagekit of een schoonmaakdoekje, reinigingsalcohol of stofverwijderaar. Daarmee breng je je screenprotector eenvoudig maar vakkundig aan.

Bij Appelhoes bestel je veilig online

Een iPhone 12 Max screenprotector kopen doe je bij Appelhoes in een veilige online omgeving. En als je voor 22.00 hebt besteld, verzenden wij het dezelfde dag. Voor een nog betere bescherming van je smartphone koop je er meteen een van de transparante Max 12 hoesjes bij. Of bekijk de rekbare siliconen hoesjes voor dit model. Naast beschermcases hebben we nog veel meer nuttige en handige benodigdheden in huis. In de categorie met iPhone 12 Max accessoires vind je onder meer kabels, schoonmaakproducten, oortjes, opladers, lenzen en telefoonhouders voor de auto of fiets.