Menu
Home - Merken - al onze merken - Matias -

Matias Wireless Aluminium Azerty toetsenbord Grijs

Matias Wireless Aluminium Azerty toetsenbord Grijs
2 Reviews | Review toevoegen

Het Matias Wireless Aluminum keyboard is een draadloos Bluetooth toetsenbord voor je MacBook of iMac.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 105,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Het Matias Wireless Aluminum keyboard is een draadloos Bluetooth toetsenbord voor je MacBook of iMac.

Let wel: Dit is de Azerty / Franse toetsenbord layout.

Dankzij het sterke design past het Matias Wireless Aluminum toetsenbord goed bij je iMac of MacBook. Anders gezegd: men heeft goed naar het Apple toetsenbord gekeken en gezorgd voor de missende onderdelen.

Het grootste voordeel is de aanwezigheid van het numerieke toetsenbord. Je kunt je data of cijfers dus eenvoudig invoeren met dit toetsenbord. Batterijen gebruiken? Welnee, Matias heeft gezorgd voor een ingebouwde accu van 1600 mAh. Dat zegt misschien niet zoveel, maar het toetsenbord gaat een jaar mee - op één lading. Opladen gaat eenvoudig via USB (maar is dus niet vaak nodig).

Ook is het Matias Wireless Aluminum toetsenbord draadloos dankzij Bluetooth en kun je tot 4 devices koppelen aan het toetsenbord en eenvoudig schakelen door middel van een speciale toets op het toetsenbord, zo kun je het toetsenbord dus koppelen met je iMac, MacBook én iPad. Ook zijn alle functie-toetsen aanwezig.

Als dat nog niet voldoende is, levert Matias het Wireless Aluminum toetsenbord in vier kleuren om bijvoorbeeld te matchen met je MacBook. Het toetsenbord zelf is gemaakt van aluminium en voelt het prettig aan.

In de verpakking:

  • Matias Wireless Aluminium Keyboard toetsenbord
  • Layout: Azerty
  • USB kabel
  • Gebuikershandleiding
  • Kleur: Spacegrijs

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Tom - 19-05-2019 19:58

Zeer tevreden. Op zondag besteld en op dinsdagmorgen al geleverd. Het toetsenbord is wat je er van verwacht en werkt goed. Er is slechts 1 toets Franstalig (supp ipv del), al de rest zoals je gewend bent voor een azerty indeling: dus daar moet je je geen zorgen over maken.

Cliff - 13-04-2019 19:21

Ziet er erg strak uit en is gemakkelijk te installeren. Goede kwaliteit!

Laatst bekeken producten