Menu
Home - MacBook - MacBook Retina 15 inch hoes - MacBook Pro 13 inch hoes - Accessoires -

MacLocks Universal Security Combination Lock

€ 44,95
Prijs per stuk
MacLocks, het beste merk voor de beveiliging voor je Apple hardware. Sinds 1986 is men bezig met het maken van de beste sloten en andere soorten beveiliging van Macs. Veilig je iMac, iPad of MacBook achterlaten wanneer je even de deur uit gaat.

De MacLocks Combination Lock beveiligt alle Macs tegen diefstal die voorzien zijn van een Kensington lock ingang, dat wil zeggen de Apple iMac, MacBook Pro, Mac Pro of Mac Mini met een cijferslot. Het slot is gemaakt van een 100% stalen constructie, de kabel is gemaakt van gegalvaniseerd staal en dikker dan de meeste beveiligingskabel op de markt op dit moment. De kabel kan vanzelfsprekend overal worden gebruikt zolang je de kabel ergens kunt bevestigingen en er zijn tot wel 10.000 verschillende combinaties mogelijk voor het cijferslot. De MacLocks sloten zijn de beste verkochte beveiligingsloten voor de Mac.

In de verpakking:
  • 1 MacLocks Combination Lock
Direct uit voorraad leverbaar!

Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 44,95
Prijs per stuk

Laatst bekeken producten

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.