Menu
Home - iPhones - iPhone 6S - iPhone 6S Plus hoesje -

Boostcase Gemstone case iPhone 6/6S Plus 2700 mAh Clear

Boostcase Gemstone case iPhone 6/6S Plus 2700 mAh Clear
0 Reviews | Review toevoegen

De Boostcase Gemstone is een hybrid oplossing voor het beschikbaar hebben van een extra acculading voor je iPhone 6/6S wanneer dit nodig in, compleet naakt.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct leverbaar + gratis geleverd!

€ 109,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Boostcase Gemstone is een hybrid oplossing voor het beschikbaar hebben van een extra acculading voor je iPhone 6/6S Plus met 5,5 inch scherm wanneer dit nodig in, compleet naakt.

 

Elke Boostcase Gemstone case bestaat uit twee delen: een slanke hardcase die je om je iPhone 6/6S Plus heen klikt en voor de dagelijks bescherming zorgt van je iPhone 6/6S Plus. Het tweede deel is de accu die je gemakkelijk op de Boostcase hardcase klikt. Het handige hieraan is dus dat je niet altijd een het geheel mee hoeft te noemen, maar de accu gebruikt wanneer je 'm nodig hebt. De accu heet een vermogen van 2700 mAh wat dus zorgt voor meer dan 60% extra batterij. Nadat je iPhone 6/6SS Plus leeg is kun je met een volle Boostcase Gemstone case nog een volledige keer opladen. 

Het uniek aan de Gemstone is het uiterlijk, de case is namelijk volledig doorzichtig. Zowel de accu als de snap-case. Hierdoor is dus ook te zien waar de extra power vandaan komt, je ziet de printplaat en aansluiting en ook de accu. 

In de verpakking:

  • Boostcase Gemstone case iPhone 6/6S Plus
  • Power: 2700 mAh (meer dan 60%)
  • Kleur: Doorzichtig.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten