Menu
Home - Merken - LifeProof -

LifeProof Nuud case iPad mini Retina White

LifeProof Nuud case iPad mini Retina White
0 Reviews | Review toevoegen

De LifeProof Nuud case voor je Apple iPad mini Retina geeft je de meest extreme bescherming voor je nieuwe Apple iPad mini Retina in een dun jasje.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Helaas, dit product is niet meer leverbaar.

€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad :

De LifeProof Nuud case voor je Apple iPad mini Retina geeft je de meest extreme bescherming voor je nieuwe Apple iPad mini Retina in een dun jasje.

Met LifeProof Fre case voor de Apple iPad mini Retina kun je gebruik blijven maken de gemakken van je iPad terwijl je iPad mini waterdicht, stofdicht, schokbestendig en snowproof in de LifeProof Fre case zit. De case doet dit, zonder enorm groot of dik te worden. De case voegt slechts 1.7mm dikte toe aan je Apple iPad mini Retina.


Dankzij de revolutionaire techniek van de nuud case zit er geen plastic of glazen cover over het scherm van je iPad mini Retina heen om de case waterdicht te maken. Je raakt dus nooit het gevoel van je scherm kwijt.

Water: De LifeProof case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de LifeProof case kun je de onhandige onderwater camera thuis laten. 

Zand: De LifeProof case is continu en permanent in het afdichten van je iPad mini Retina tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van je iPad mini Retina. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.Met de LifeProof case kun je dus gemakkelijk je iPad Air naar het strand meenemen zonder problemen.

Schokken: De LifeProof case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810F-516.5. Dit betekent dat het de iPad mini Retina ten alle tijden is beschermd, zelfs als je je iPad laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Kleur: Wit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten